Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

AirPano Travel Book

AirPano je aplikace určená především cestovatelům. Obsahuje panoramatické fotografie nejúžasnějších míst z celého světa, která si tak můžete prohlédnout ze všech úhlů. Fotografií je opravdu mnoho a jsou ve velmi dobré kvalitě.

[appbox appstore id887138564 oldprice=“89 Kč“]

Calendarium – About this Day

Calendarium vám nabídne kromě funkcí klasického kalendáře také pohled do minulosti. Každý den si totiž můžete přečíst, jaké významné události se v historii staly. Tento souhrn vám navíc může každý den vyskočit jako upozornění na uzamčené obrazovce.

[appbox appstore id482136387 oldprice=“29 Kč“]

Stopwatch+ for Track & Field

Potřebujete měřit čas a stopky implementované přímo v iOS vám nevyhovují? Zkuste Stopwatch+. Aplikace nabízí graficky pěkné zpracované stopky používané především při sportu a disponuje samozřejmě také měřením jednotlivých úseků.

[appbox appstore id545654854 oldprice=“249 Kč“]

Gangster Granny 3

Ujměte se role naštvané babičky v Gangster Granny 3. Vydejte se s ní vyřídit si účty se všemi vašimi nepřáteli a rozkryjte, kdo stojí za zlou organizací.

[appbox appstore id965125868 oldprice=“29 Kč“]

Just Flip – Knife Hit Game

Just Flip obsahuje tři herní módy a ve všech se snažíte vyhodit nůž tak, aby se opět zapíchl do dřeva. Nejzábavnější je poslední režim, ve kterém je potřeba se strefit do terče, který je pokaždé na jiném místě. Jaký bude váš rekord?

[appbox appstore id1375527697 oldprice=“29 Kč“]

Jump Flip – Endless Jump

V této hře se pokoušíte pomocí naklánění zařízení dostat objekt co nejdál bez spadnutí do vody. Jedná se o ideální titul, pokud máte pár minut například při čekání na autobus.

[appbox appstore id1383184844 oldprice=“89 Kč“]

cat&line

Stejně poslouží i cat&line. V tomto titulu kreslíte cestu kočce tak, aby nespadla. Je potřeba si dát pozor, aby vám nedošla barva, případně aby kočka nenarazila do překážky.

[appbox appstore id520098615 oldprice=“29 Kč“]

ipad app store fb

Dnes nejčtenější

.