Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

The Wild Unicorn SQUAD

Stáhnutím této appky získáte novou sadu samolepek, které můžete využít v iMessage. Součástí této sady je mnoho zvířátek, kdy všechny mají roh a představují tak jednorožce. A samolepek přeci není nikdy dost.

[appbox appstore id1421801617 oldprice=“29 Kč“]

Tunable – Music Practice Tools

Tunable nabízí kompletní balík pro hráče na hudební nástroje. Můžete si pomocí něho svůj nástroj naladit, pustit si metronom ve vámi požadovaném rytmu a vaše hraní samozřejmě aplikace dokáže nahrávat. Appka vás bude hlídat, zda správně držíte daný tón a vy se tak pomocí Tunable můžete zlepšit, ať už hrajete na kytaru, flétnu nebo třeba trumpetu.

[appbox appstore id608540795 oldprice=“119 Kč“]

Sudoku :)

Určitě vám je jasné, že v Sudoku na vás čeká.. sudoku. Vybrat si můžete ze čtyř úrovní obtížnosti a hra umožňuje samozřejmě i vyplňování možných variant čísel předtím, než se rozhodnete, které do daného políčka patří. Můžete také sledovat své statistiky a zjistit tak, zda se postupně zlepšujete.

[appbox appstore id398990729 oldprice=“89 Kč“]

ARZombi

AR aplikací pomalu přibývá a ARZombi přináší velmi povedený koncept. Ve hře si nastavíte některá z oken či dveří ve vašem bytě, které se stanou vstupní bránou pro zombíky. Ty z nich poté vylézají a na vás je je všechny postřílet a samozřejmě přežít. Při hraní sbíráte power-upy, náboje i speciální měnu, za kterou si poté kupujete nové zbraně. Jak dlouho se vám podaří přežít?

[appbox appstore id1255008041 oldprice=“29 Kč“]

Maze-A-Maze +

Maze-A-Maze obsahuje 30 labyrintů, ve kterých máte za úkol nakláněním svého zařízení dostat kuličku do cílové díry. Během toho sbíráte hvězdy a snažíte se o co nejrychlejší čas. Aplikace bohužel není přizpůsobena iPhonům s výřezem v obrazovce, což v některých levelech způsobuje, že nevidíte kompletní labyrint.

[appbox appstore id922413942 oldprice=“59 Kč“]

Office Story

Vytvořte si vlastní firmu v Office Story. Vašim cílem je z malé firmy vybudovat obrovský korporát a to pomocí zařizování kanceláří, najímání a trénování zaměstnanců a postupného rozšiřování ve 13 světových městech.

[appbox appstore id717265204 oldprice=“89 Kč“]

Mystery of Fortune 2

Mystery of Fortune 2 je v pořadí už osmou epizodou Fortune Chronicle Episodes a je to sequel k Mystery of Fortune z roku 2014. V této hře máte za úkol s vámi vytvořenou armádou prozkoumávat dungeony. Těch je dohromady 85 v celkem 14 oblastech a narazit můžete na 35 různých druhů monster.

[appbox appstore id1134835650 oldprice=“89 Kč“]

Dnes nejčtenější

.