Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

MathEdge Multiplication

MathEdge je výbornou aplikací pro naučení násobení. Obsahuje krok za krokem vysvětlení každého příkladu a vy si vždy můžete vybrat násobení jakého čísla chcete procvičovat. Může tak jít o skvělou pomůcku pro děti, pomocí které se násobení naučí, ale také mohou trénovat násobilku, kterou už mají ovládat.

[appbox appstore id409821173 oldprice=“89 Kč“]

IQ Test Pro Edition

A pokud nechcete pouze trénovat násobení, můžete vyzkoušet tento IQ test. V něm na vás čeká několik druhů úkolů a následný výsledek s vašim IQ. U otázek si následně můžete prohlédnout správné odpovědi, takže víte, kde jste případně udělali chybu.

[appbox appstore id688983474 oldprice=“89 Kč“]

TwoPics FX

V aplikace TwoPics FX můžete propojit více vašich fotografií do jedné a navíc přidat i mnoho filtrů a efektů. Těch je k dispozici více než 100 a vy tak můžete vytvořit opravdu zajímavé obrázky.

[appbox appstore id869898746 oldprice=“179 Kč“]

Speckle – Lens bokeh

Rádi byste rozmazali nějakou část fotografie, ale buď nemáte jeden z nejnovějších iPhonů, nebo není vyfocena v režimu Portrét? Zkuste Speckle. Tato appka umí pomocí jednoduchého efektu rozmazat určenou část fotky, kterou poté navíc můžete dále upravovat.

[appbox appstore id1063127206 oldprice=“29 Kč“]

Emoji Camera – unique filtres

A třetí foto aplikací v řadě je Emoji Camera. Díky ní můžete na své fotky přidat některé ze stovek emoji, které appka obsahuje a následně se pustit do dalších úprav.

[appbox appstore id1125802891 oldprice=“29 Kč“]

8bitWar: Necropolis

8bitWar: Necropolis je strategickou a taktickou hrou, ve které vás čeká spousta bojů proti nepříteli. Celkem je připraveno 100 levelů a 24 bojových jednotek a monster. Bojovat můžete buď proti hře samotně, nebo proti kamarádovi na jednom zařízení či online.

[appbox appstore id972045237 oldprice=“89 Kč“]

Strike Hit <-> Bulls eye

Strike Hit jsou klasické šipky, avšak s vlastními pravidly. Trefujte se do předem vyznačených míst a vyhněte se těm, které vám skóre snižují. Obtížnost se stupňuje každým z více než 200 levelů, které navíc budou dále přibývat.

[appbox appstore id1382336679 oldprice=“119 Kč“]

 

iOS 12

Dnes nejčtenější

.