Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Live Desktop

Omrzela vás plocha vašeho Macu a hledáte změnu? Zkuste Live Desktop. Tato aplikace obsahuje 66 krásných témat v HD kvalitě. Všechny z nich jsou navíc „živé“, tedy nějakým způsobem se pohybují a vaše plocha tak bude vypadat opravdu skvěle.

[appbox appstore id846060286 oldprice=“149 Kč“]

xLine

xLine je aplikací s jediným účelem – vytváření myšlenkových map. Můžete si tak všechny své myšlenky a nápady přenést do této aplikace a vytvořit si myšlenkovou mapu. Tu poté navíc můžete přes iCloud synchronizovat a otevřít i na vašem iPadu.

[appbox appstore id680106081 oldprice=“599 Kč“]

Photo Effects Pro

S touto aplikací si jednoduše upravíte své fotografie. Obsahuje přes 270 efektů, takže určitě objevíte pro každou fotku ten správný. Výsledný obrázek můžete ukládat v mnoha podporovaných formátech.

[appbox appstore id1388496560 oldprice=“59 Kč“]

ScrollStickies

Lístečky na monitoru jsou skvělá věc a se ScrollStickies  bude jejich používání ještě jednodušší. Každý lísteček si můžete obarvit jinou barvou a hlavně při zapsání dlouhé poznámky lze v každém z nich klasicky scrollovat a nemusíte tak okno s poznámkou zvětšovat.

[appbox appstore id1004667197 oldprice=“149 Kč“]

Steam

The Long Dark

Survival hra The Long Dark nás přenese do otevřeného světa plného sněhu a mrazu. Pustit se můžete buď do příběhového režimu, nebo do Survival módu, ve kterém jde o jediné – přežít. Musíte najít potřebné suroviny pro rozdělání ohně, jídlo, pití a samozřejmě i zbraně, protože vlci s vámi rozhodně nebudou mít slitování.

[appbox steam simple 305620 oldprice=“24.99 €“]

Don´t Starve Together

Multiplayerová verze Don´t Starve s názvem Together obohatí skvělý titul o prvek kooperace. Pusťte se do přežívání v nehostinném světe ve dvou s kamarádem (kód pro něho obdržíte zdarma po zakoupení) a snažte se přežít co nejdéle. Musíte se starat o hlad či teplotu, ale především světlo, protože v noci se ve tmě skrývá mnoho nebezpečí.

[appbox steam simple 322330 oldprice=“14.99 €“]

macbook_air_2018_Fb

Dnes nejčtenější

.