Zavřít reklamu

Někdy se na Instagramu chcete se svými přáteli ve Stories podělit o nějaké to video, například ze včerejšího zápasu či jiné akce. Jak jistě většina z vás ví, tak Instagram videa do Stories limituje 15 sekundami, což některým uživatelům nemusí úplně dostačovat. Pokud se tedy rozhodnete pro nahrání delšího videa, jedinou možností je, abyste video „rozkouskovali“ na několik 15 sekundových, a poté je postupně do Stories nahráli. Samozřejmě lze tento proces jednoduše provést na počítači v jakémkoli stříhacím programu, avšak proč to dělat složitě, když to jde jednoduše? Díky šikovné aplikace si můžete totiž nechat vaše video „rozkouskovat“ po 15 sekundách, a to přímo ve vašem iPhonu nebo iPadu. Pojďme se tedy společně podívat, jak na to.

Jak nahrávat dlouhá videa do Instagram Stories

Nejprve je nutné, abychom si do našeho iOS zařízení stáhli z App Storu aplikaci Long Stories – můžete tak učinit pomocí tohoto odkazu. Po stažení a spuštění aplikace jednoduše klikneme na plusko v dolní části obrazovky a zvolíme si video, které chceme rozdělit na 15 sekundové části. Před samotným importem se ještě zobrazí náhled, ve kterém si video můžete přehrát. Pokud se jedná o požadované video, tak klikneme v pravém dolním rohu na Vybrat. Video se poté zpracuje a po chvíli se zobrazí notifikace, která vás informuje o tom, že došlo ke zkrácení videí do 15 sekundových segmentů. Jednoduše notifikaci potvrdíme stisknutím tlačítko Got It! Pokud se objeví nějaká reklama, tak ji samozřejmě pomocí křížku zavřeme. Poté se zobrazí přehled všech segmentů. Nyní je nutné segmenty uložit – a zde přichází důležitá část. Určitě jste si nikde nevšimli tlačítka Export, je totiž z nějakého důvodu skryto. Pro export videa stačí kliknout do pravého horního rohu (viz galerie), kde se nachází skryté tlačítko. Poté povolíme přístup pro aplikaci Fotky a po chvíli dojde k samotnému uložení. Nyní už pouze stačí zpracované segmenty nahrát do Insta Stories.

V App Storu je samozřejmě řada dalších aplikací, které svým způsobem zvládnou to samé, jako Long Stories. Z vlastní zkušenosti ale můžu říct, že právě s Long Stories se mi pracovalo nejlépe, a to především díky jednoduchého ovládání a uživatelského prostředí. Jednoduše párkrát kliknete a máte hotovo – nic víc, nic míň.

Illustrations Of Facebook Inc.'s Instagram As App Changes Its Look

Dnes nejčtenější

.