Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

DMD vClone

Pokud z jakéhokoliv důvodu potřebujete vytvořit video, kde budete v záběru vícekrát, DMD vClone poslouží skvěle. Minimálně můžete spojit dvě videa se statickým pozadím, maximum je sedm. Doporučuje se samozřejmě natáčet ze stativu nebo jiného pevného bodu, aby byl výsledek co nejlepší.

[appbox appstore id991149971 oldprice=“29 Kč“]

Pixomatic photo editor

Picomatic je skvělým photo editorem pro vaše iOS zařízení. Nabízí možnost využít masky, obsahuje stovky samolepek a nespočet užitečných nástrojů.

[appbox appstore id1080114119 oldprice=“149 Kč“]

WeCard&business card scanner

Chodíte často na pracovní schůzky a máte problém s tím, že ztrácíte vizitky, které dostanete? Stáhněte si WeCard a každou vizitku si do ni vyfoťte. Navíc program dokáže rozpoznat písmo na vizitce a převést ho ke kontaktu, avšak čeština bohužel podporována není.

[appbox appstore id1057066930 oldprice=“29 Kč“]

Tonic – AR Chord Dictionary

Augmentovaná realita se dá využít mnoha způsoby. Jeden z nich představuje appka Tonic – dokáže vám totiž pomoci se hrou na piano, konkrétně vám při využití kamery zobrazí, jak zahrát jakýkoliv z více než 130 akordů.

[appbox appstore id1427039232 oldprice=“89 Kč“]

Bouncey!

Už podle obrázku se jasné, o co se v Bouncey! budete snažit – doskákat co nejdále, nespadnout a dosáhnout na nejvyšší skóre. Tento titul je zdarma stále avšak nyní jsou k dispozici bez poplatku i všechny in-app nákupy.

[appbox appstore id1353008234 oldprice=“0 Kč“]

Uranus On Fire

Retro hratelnost a pěkná stylizovaná grafika dělají z Uranus On Fire velmi zajímavou hru. Ovládáte vesmírnou loď a snažíte se sestřelit všechna UFO. Postupujete napříč levely, sbíráte power-upy a snažíte se o co nejlepší skóre.

[appbox appstore id1257562547 oldprice=“29 Kč“]

Smack Bad Wolves

A nakonec něco pro ty nejmenší! Ve Smack Bad Wolves máte za úkol pánvičkou praštit všechny zlé vlky. Ale pozor, abyste netrefili ovečky, přijdete tím o skóre.

[appbox appstore id652551028 oldprice=“29 Kč“]

iPad Family fb

Dnes nejčtenější

.