Zavřít reklamu

Udělali jste si v posledních týdnech radost koupí některého z trojice nových iPhonů a zaujalo vás, jak v něm Apple uspořádal všechny vnitřní komponenty? Pak pro vás máme skutečně parádní tip na tapetu. Společnost iFixit, která se po uvedení iPhonů na trh postarala i o jejich rozebrání, se totiž jako již tradičně rozhodla vytvořit z fotografií vnitřků nových iPhonů tapety, které vytvoří iluzi průhledného displeje.

iFixit přicházel s podobnými tapetami i v minulosti, avšak na klasických rámečkových iPhonech nikdy příliš nevynikly. S loňským příchodem bezrámečkového iPhonu X se ale situace naprosto změnila a tapety, které nyní zaplní celou přední stranu, vytváří iluzi průhledného displeje o poznání lepší. Pokud si tedy chcete pohled do útrob svého iPhonu skrze displej užít i vy, stáhněte si v naší galerii tapetu určenou pro váš model a klasicky si jí nastavte. Tapetu stáhnete přes tlačítko „Stáhnout“, obrázky v galerii jsou pouze zmenšené náhledy s horším rozlišením.

Tak co, jak se vám vaše nová tapeta líbí? Klidně se s námi o vaši plochu či fotku iPhonu podělte dolů do komentářů a popřípadě nám napište, jak na váš „průhledný“ displej reagovalo vaše okolí. Někteří méně znalí totiž budou dozajista touto technologickou vychytávkou, kterou doposud žádný jiný smartphone na světě nedisponuje, naprosto uneseni :) .

Dnes nejčtenější

.