Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

PDF Office: Edit Text & Reader

S PDF Office můžete soubory v tomto formátu nejen otevírat a číst, ale také editovat. K dispozici vám jsou anotace, možnost kreslení, podepisování dokumentů a mnoho dalšího. Kromě toho můžete do PDF převést i obrázky a fotografie a využít můžete i možnost synchronizace skrze iCloud.

[appbox appstore id1387816605 oldprice=“299 Kč“]

gTasks Pro

Využíváte Google Task ale jejich aplikace vám z nějakého důvodu nevyhovuje? Můžete vyzkoušet gTask Pro, kterou propojíte se svým Google účtem a využíváte ji právě ke správě vašich dat z Task. Synchronizovat data můžete mezi vašimi iPhony i iPady a události se mohou automaticky zapisovat i do Google kalendáře.

[appbox appstore id672241079 oldprice=“179 Kč“]

CHAiOS SYNTH 2

V CHAiOS SYNTH 2 si velmi snadno vytvoříte vlastní hudební melodie. Aplikace obsahuje všechny důležité a užitečné funkce a její ovládání je velmi jednoduché.

[appbox appstore id1071145778 oldprice=“149 Kč“]

Shoppylist – Shopping List

Pokud si před každým nákupem potřebujete napsat seznam a applovské Poznámky vám nevyhovují, mrkněte na Shoppylist. Nabízí možnost tvoření seznamů samozřejmě nejen na nákup. Zaujme především tím, že si ukládá do katalogu všechny položky, které do ní zadáváte. Po několika nákupech tak bude vytvoření seznamu ještě intuitivnější a rychlejší.

[appbox appstore id602418681 oldprice=“29 Kč“]

Christmas List

A další aplikace pro tvoření seznamů, tentokrát však s vánoční tematikou. Vytvoříte si v ní seznam všech, které chcete na Vánoce obdarovat, u každého z nich doplníte seznam potenciálních dárků a poté už jen odškrtáváte, zda jste dárek koupili nebo dokonce zabalili.

[appbox appstore id294450118 oldprice=“89 Kč“]

Streets of Rage 2 Classic

Streets of Rage 2 Classic nás přenese do doby starých automatových mlátiček. Retro grafika i klasická hratelnost, kdy s postavou jdete jedním směrem a likvidujete vše, co vám stojí v cestě, jistě potěší všechny, kteří své drobné před mnoha lety házeli do automatů s podobnými hrami.

[appbox appstore id425567844 oldprice=“29 Kč“]

Merlins Adventure

Opět retro grafická stránka hry, ale tentokrát jde o 2D plošinovku. Hrajete v ní za čaroděje Merlina a snažíte se vyřešit všechny puzzle levely, ve kterých si musíte dát pozor na nejrůznější nástrahy.

[appbox appstore id855207003 oldprice=“59 Kč“]

iphone_Xr_fb

Dnes nejčtenější

.