Zavřít reklamu

Ačkoliv se to v tuto chvíli nezdá, Vánoce se kvapem blíží, a je dobré se na ně začít připravovat. Nachystali jsme pro vaši inspiraci seznam vhodných dárků pro fanoušky jablečné společnosti. Ať už seznam pojmete jako zdroj nápadů na dárky pro vaše bližní, nebo naopak pro vás, věříme, že vám pomůže.

Připínací objektiv Momax – Profíkem snadno, rychle a levně

Univerzální připínací objektiv Momax vám nejenom zajistí ještě lepší fotografie z vašeho iOS zařízení, ale navíc také dobře vypadá. Na telefonu dobře drží a prokáže vám skvělou službu. Elegantní připínací objektiv Momax pro smartphony nabízí Mobil Pohotovost.

Powerbanka CellularLine FREEPOWER MANTA – Energie vždy a všude

Luxusní powerbanka CellularLine FREEPOWER MANTA se vždy spolehlivě postará o to, aby vyše jablečné zařízení mělo dostatek energie. Powebanka nejenom dobře vypadá, ale je také skvěle kompaktní a lehká, takže si ji můžete vzít kamkoliv s sebou. Díky dvěma USB portům zvládne nabíjet až dvě zařízení zároveň, nabízí i funkci rychlého nabíjení. Powerbanku CellularLine FREEPOWER MANTA zakoupíte na u iWant.

Ultimátní sada pro čištění WHOOSH! – Udržte své jablečné produkty hezky čisté

Ať už jako fanoušek nakousnutého jablíčka vlastníte jakýkoliv produkt, určitě chcete, aby vaše zařízení vypadalo za všech okolností co nejlépe a bylo co nejčistší. K tomu vám dokonale pomůže čisticí souprava Whoosh – osvědčená značka pro všechny majitele (nejen) Apple produktů. V sadě WHOOSH! Screen Shine On the Go XL najdete čistič obrazovek o objemu 100ml pro čištění a desinfekci spolu s antibakteriálním hadříkem. Čistič WHOOSH! je super účinný a přitom 100% přírodní, netoxický a bez alkoholu. Čisticí sadu WHOOSH! zakoupíte zde.

 

Konzultace a první spuštění iOSmacOS – Darujte vědomosti

Dostat k Vánocům iPad nebo iPhone je určitě skvělé. Ne každý si ale se systémem umí hned zpočátku poradit. Pokud přemýšlíte o dalším dárku pro někoho, komu Ježíšek nadělil iZařízení, můžete zkusit konzultaci online. Kromě služby Konzultace a spuštění iOS nabízí iWant také podobnou službu pro macOS.

iphone-x-box

Apple World Travel Kit – Cestujte bez starostí se zásuvkami

Co dát majiteli iZařízení, který má zdánlivě všechno? Pokud rád a často cestuje, určitě ocení Apple World Travel Kit, cestovní balíček, sestávající ze sedmi zástrček, použitelných v různých zemích světa. Apple World Travel Kit je perfektně kompatibilní s jablečnými napájecími adaptéry a zakoupíte na Alza.cz.

Sphero R2 – D2 – Povinnost každého fanouška Star Wars

Fandíte starším epizodám Star Wars a pípající R2 – D2 patří mezi vaše oblíbence? Nyní máte možnost si ho nejenom pořídit jako stylovou luxusní hračku, ale také ho ovládat ze svého iOS zařízení. R2 – D2 je vybaven LED světlem a baterií, která mu dodá energii až na hodinu provozu. Legendárního droida pořídíte zde.

Osobní diagnostická váha Tanita RD 953 – Poznejte své tělo chytře

Zdraví nelze brát na lehkou váhu. Pokud máte Apple zařízení s platformou Health (Zdraví), byla by škoda toho nevyužít. Váha Tanita RD 953 vás nejenom zváží, ale přesně změří i procento tělesného tuku, svalové hmoty, hmotnost kostí, bazální metabolismus, viscerální tuk a další důležité hodnoty. Díky aplikaci My Tanita můžete veškeré údaje ukládat a spravovat v Health. Osobní diagnostickou váhu Tanita RD 953 v černé barvě s futuristickým designem seženete na Alza.cz.

Bezdrátový LTE modem TP-LINK M7310 – Internet i na konci světa

Potřebujete být na svém Macu online kdykoliv a kdekoliv? Stačí vám datová karta a bezdrátový LTE modem TP-LINK M7310, který je natolik výkonný, že dokáže zajistit sdílení 4G připojení prostřednictvím Wi-Fi až pro 10 různých zařízení. Pracuje v pásmu 2,4GHz i 5GHz a zakoupíte ho přímo zde .

Tractive GPS Tracker pro domácí mazlíčky – Váš Alík už se nikdy nezaběhne

Chcete mít vždy dokonalý přehled o tom, kde zrovna váš domácí mazlíček řádí? Pořiďte mu GPS tracker, který vám umoží sledovat vašeho miláčka v akci na displeji svého iOS zařízení. Aplikace umožňuje také nastavení virtuálního plotu, při jehož přeskočení dostanete upozornění. Tractive GPS Tracker zakoupíte zde.

Wonder Dash – chytrý robot ovládaný iPadem

Mít vlastního robota, kterého můžete dle libosti ovládat ze svého iPadu, je celkem cool, nemyslíte? Chytrého robota jménem Dash můžete ovládat prostřednictvím několika různých aplikací. Nenechte se zmást jeho zdánlivou roztomilostí – tato na první pohled dětská hračka dokáže s přehledem zaměstnat i mozek dospělého. Robota zakoupíte u iWant.

Kniha Steve Jobs – Darujte inspiraci

Vánoce jsou jako stvořené pro relax v teple s hrnkem čaje a příjemnou knihou. A jelikož chcete obdarovat milovníka Applu, jakou jinou knihu mu pod stromeček dát, než tu o otci jeho oblíbené společnosti – Stevu Jobsovi? S jejím autorem Waltrem Isaacsonem na ní dokonce sám Jobs spolupracoval, díky čemuž se z ní dozvíte opravdu spoustu velmi zajímavých věcí a to vše navíc bez jakékoliv cenzury. Tato kniha by tak neměla žádnému milovníkovi Applu rozhodně uniknout. Mrknout na ní můžete zde.

Apple Christmas

Dnes nejčtenější

.