Zavřít reklamu

Vánoce se kvapem blíží a vy si stále nevíte rady s tím, čím obdarovat vašeho blízkého, který je shodou okolností uživatelem iPadu? Nemějte strach. Pár tipů na dárky pro „iPadisty“ jsme si totiž pro vás připravili a věříme, že mnohé z vás inspirují. Ani jedním z níže vybraných dárků totiž neurazíte.

Do tisíce korun

Ochranné sklo PanzerGlass – aby případný pád nebolel

Ochranné sklo se hodí vždycky, tedy alespoň dle ohlasů v naší redakci. Čas od času se totiž zkrátka pádu svého zařízení neubráníte a ochranné sklo, které má poškození eliminovat, perfektně “rozstřelíte”. Přesně pro tyto případy je fajn mít doma alespoň jedno v záloze, kterým lze poškozené rychle nahradit. Pěkným dárkem by tedy mohlo být určitě i to. Tím spíš, když pak za pár měsíců ochrání obdarovanému jeho iPad a on si tak na vás při této příležitosti vzpomene a v duchu vám poděkuje. Při výběru skla musíte ale brát samozřejmě zřetel na model iPadu a podle toho jej i koupit. Prohlédnout si jej můžete zde

Originální kryty – luxus s nádechem jemnosti

Stejně jako iPhony, i pro iPady lze sehnat celá řada různých krytů a obalů, kterými je nejen ochráníte, ale i zkrášlíte. Osobně jsem zastáncem spíše střídmých krytů, které ničím nenarušují čistý design jablečného zařízení a věřím, že i mnozí z vás tento styl vyhledávají. Proto by vás mohl zaujmout některý z originálních krytů, které lze nyní sehnat za opravdu velmi příjemné peníze. Například originální kyty pro iPady mini 4 se dají sehnat i za pouhých 500 korun v mnoha pěkných barvách. 

Speciální nabíjecí kabel iMyMax – užijte si oblíbený MagSafe 2 i na iPadu 

Taky se vám už někdy stalo, že jste při nabíjení svého iPhonu či iPadu omylem zavadili na kabel a zařízení, které leželo například na stole či na posteli jste tím shodili na zem? Pak by vás mohl zaujmout tento speciální nabíjecí kabel, který podobným neštěstím zabrání. Disponuje totiž magnetickou koncovkou, která se zasune přímo do zařízení a v případě nabíjení k ní velmi jednoduše připnete speciální nabíjecí kabel. Toto řešení tak lehce připomíná oblíbený MegSafe známý z MacBooků. Obdarovanému dopřejete tímto dárkem komfort a zároveň bezpečí pro jeho zařízení – to vše navíc za senzační cenu.

26330-3306962-1

Čistič displeje WHOOSH! – dodejte iPadu zašlý lesk 

Upatlaný displej iPhonu či iPadu nikdo rád nemá. Proč tedy na Vánoce nedarovat speciální čistič, kterým jej velmi snadno vyleštíte, díky čemuž bude vypadat jako nový? Skvělou možností je v tomto případě například léty osvědčený WHOOSH!, který je navíc 100% přírodní a dostanete k němu i speciální hadřík. Jen dávejte pozor, aby si obdarovaný dar nevyložil jako náznak toho, že jej považujete za špindíru. :) Pokud se ale podobného přešlapu nebojíte, objednávat můžete zde.

Do tří tisíc korun

Apple Pencil – povinná výbava každého “iPadisty” 

Pokud má váš “cíl” doma iPad 2018 či některý z iPadů Pro, určitě mu udělá radost Apple Pencil. Díky němu totiž dostane používání tabletu zcela novou úroveň a dle mého názoru se stane i zábavnějším. I obyčejné čmárání skic do nativní aplikace Poznámky totiž člověka zabaví na pěkných pár minut. Apple Pencil lze ale samozřejmě využít i přímo k ovládání iPadu, respektive aplikací v něm. Bez problému si s ní tak zahrajete například i Angry Birds. Myslím tedy, že Apple Pencil nesmí ve výbavě žádného “iPadisty” chybět. Mrknout na ní můžete zde. 

Smart Cover – chraňte svůj displej chytře 

Rádi byste svůj iPad ochránili, ale nechce se vám jeho design kazit ochranným sklem nebo krytem? Řešením je Smart Cover, který se jednoduše připne na bok tabletu a perfektně kryje jeho displej. Smart Cover by se dal přirovnat k jakési odklápěcí zácloně, která chrání displej iPadu při jeho vypnutí, ale zároveň uživatele při práci na něm v ničem neomezuje. Skvělou vlastností Smart Coveru je i možnost velmi jednoduše z něj poskládat stojánek, díky kterému můžete iPad téměř kdekoliv postavit. Smart Cover není naštěstí příliš drahý a dá se sehnat na valnou většinu iPadů. Pokud hledáte Cover na 9,7” iPad mrkněte sem, pokud pak na 10,5 iPad Pro sem. 

Odolné pouzdro UAG – pancíř, který oceníte

Patří člověk, kterého chcete obdarovat, mezi ničitele všeho, co mu přijde pod ruku? Pak by pro něj mohl být tím pravým ořechovým extrémně odolný kryt pro iPad 2017 a 2018 od společnosti UAG. Jeho povrch se dočkal protiskluzové úpravy, rohy výztuže a konstrukce jádra z odolného plastu. Zničení iPadu tak bude daleko těžší, než kdykoliv předtím. Investice 1490 korun se tedy rozhodně vyplatí. 

Klávesnice Belkin QODE™ Ultimate – z iPadu MacBook snadno a rychle 

Softwarová klávesnice nemusí každému zcela vyhovovat – tím spíš, pokud na iPadu potřebuje psát celý den. Pokud se s podobným problémem potýká i člověk, kterého chcete pod stromečkem potěšit, určitě popřemýšlejte nad pořízením přídavné klávesnice k iPadu, která jeho problém vyřeší. S trochou nadsázky se totiž dá říci, že díky ní vytvoří ze svého iPadu notebook, na kterém se mu již bude nejspíš psát podstatně lépe. Existuje celá řada alternativ, avšak model QODE Ultimate od Belkinu je mezi uživateli velmi oblíbený a rozhodně nezklame. Jeho cena je navíc vcelku příjemná a designově perfektně zapadne do jablečné rodiny. Objednat si jej můžete zde. 

ImgW.ashx

Do pěti tisíc korun

Sluchátka Beats Solo2 Luxe Edition – zaujmou zvukem i designem 

Je člověk, kterého chcete potěšit, například fanouškem filmů, které sleduje právě na iPadu? Pak by se mu určitě mohla hodit kvalitní sluchátka, ze kterých jej nebudou bolet i po hodinách používání uši a zároveň s nimi své okolí na první pohled zaujme. Krásným kouskem jsou třeba Beats Solo2 Luxe Edition, který se vyznačuje jak perfektním zvukem, tak i opravdu povedeným designem. Levná sice nejsou, na druhou stranu jsou ale Vánoce jednou za rok, tak proč se trochu „nerozšoupnout“, no ne? Mrknout na ně můžete zde.

AirPods – dárek, který má smysl 

Každému velká náhlavní sluchátka sedět nemusí a raději pro poslech hudby či sledování filmů používá nenápadné špunty. Přesně tuto sortu uživatelů nejvíce potěšíte darem ve formě Apple AirPods. Tato bezdrátová sluchátka si získala za dobu své existence neuvěřitelnou popularitu, která navíc neustále roste. Vděčí za to především velmi dobrému zvuku, líbivému designu, intuitivním ovládáním a neuvěřitelně jednoduchou spárovatelností s ostatními jablečnými produkty. Přiznám se, že ačkoliv mám AirPods již poměrně dlouhou dobu, pořád nad nimi žasnu a baví mě snad po všech směrech. Rozhodně jimi tedy potěšíte nejen majitele iPadů. Objednat je můžete zde.

ipad-christmas-fb

Dnes nejčtenější

.