Zavřít reklamu

Je to skoro až k nevíře, ale letošek se pomalu ale jistě blíží ke svému konci a nás za pár týdnů čekají svátky, které mnozí z nás nadevše milují – Vánoce. K těm patří krom pojídání cukroví ve velkém a maratonu pohádek v televizi i obdarování vašich přátel či blízkých. Co když si ale nevíte rady s tím,  čím je potěšit? Pokud je váš „cíl“ uživatelem Apple Watch, pokusíme se vám v následujících pár řádcích alespoň částečně poradit.

Do tisíce korun

Belkin 2D ScreenForce InvisiGlass – Pocit bezpečí je potřeba

Nic nebolí víc než škrábanec na displeji vašeho oblíbeného zařízení. Bohužel, ani Apple Watch se škrábancům na displeji nejsou schopny zcela ubránit, takže je dobré je pomocí ochranných doplňků alespoň částečně zabezpečit. V tom skvěle pomůže 2D ScreenForce InvisiGlass od Belkinu, které na displej hodinek jednoduše nalepíte a máte od škrábanců pokoj. Instalace je velmi jednoduchá a i cena 390 korun vás rozhodně bolet nebude.

Sportovní nylonový řemínek – Nezapomínejte ani na sportovce

Rádi byste obdarovali sportovce? Skvěle. Přesně ten totiž nejvíce ocení jakýkoliv provlékací řemínek vyrobený z nylonu, který skvěle odvádí pot, je pružný a jeho upnutí lze skvěle přizpůsobit vašemu zápěstí. Ten lze sehnat v mnoha barevných variantách, které potěší jak ženy, tak i muže. Příjemným benefitem je pak jeho cena, která je v porovnání s milánským tahem zhruba třetinová. Jeden takový jsem pro vás našel dokonce za méně než 1000 korun.

Magnetický nabíjecí kabel pro Apple Watch – Myslete i prakticky

Při výběru dárků pro majitele Apple Watch byste rozhodně neměli zapomínat ani na ryze praktické záležitosti. Potěšit dokáže třeba i obyčejný magnetický nabíjecí kabel. Ocení ho například ti jedinci, kteří pendlují mezi dvěma místy a nechtějí s sebou neustále přetahovat nabíječky. Proč jim tedy život neusnadnit právě dalším nabíjecím kabelem? Tím spíš, když jeho cena v žádném případě nezruinuje ani vás.

Do 3 tisíc korun

Catalyst Impact Protection – Když tvrzené sklo nestačí

Ochranu Apple Watch můžete samozřejmě zajistit nejen sklem, ale i jinými a o poznání bezpečnějšími doplňky. Jedním z nich je i robustní vysoce odolné pouzdro od společnosti Catalyst, ve kterém máte jistotu, že hodinky v žádném případě nerozbijete. Výrobce myslel při tvorbě tohoto krytu skutečně na všechno a opatřil jej například i speciální ochranou korunky a bočního tlačítka. Pokud je tedy člověk, kterého chcete obdarovat, expertem na demolice drahých věcí, díky tomuto pouzdru by mu mohly hodinky vydržet o pár měsíců déle. Mrknout na něj můžete zde.

Nomad Horween Leather – Kůže nikdy neurazí

Hezkým řemínkem k Apple Watch můžete potěšit i milovníky kožených věcí. I ty totiž v nabídce mnoha výrobců jsou a nutno podotknout, že vypadají opravdu skvěle. Jedním z nich je i řemínek Horween Leahter od firmy Nomad, který je vyroben z vysoce kvalitní hnědé kůže a chlubí se kovovými přezkami. Pro městské kovboje tedy ideální volba.

Originální nabíjecí stojánek – Potěšte funkčností, i vzhledem

Přijde vám kabel moc strohý? Pak začněte přemýšlet nad nabíjecím stojánkem přímo z dílny Applu. Ten je svým designem velmi povedený a zároveň skvěle plní to, co od něj očekáváte. Hodinky můžete v tomto stojánku nabíjet jak na boku v režimu nočního stolku, tak i vleže displejem vzhůru. Za 2390 korun určitě zajímavý kousek.

Belkin Power Pack – Nabíjejte své hodinky i na cestách

Zapomínat bychom ale neměli ani na uživatele, kteří si potřebují své hodinky nabít na cestách. Přesně ty by mohla potěšit speciální powerbanka právě pro Apple Watch s integrovanou nabíječkou, díky které stačí hodinky jen přiložit a vesele nabíjet. Za velmi povedenou se dá označit například model Power Pack 6700 od Belkinu, který umožňuje dobíjet jak Apple Watch, tak i iPhony. Kapacita 6700 mAh navíc zaručuje, že vás ve štychu nenechá hned několikrát. Mrknout na ní můžete zde.

Do 5 tisíc korun

Milánský tah – Luxusní řemínky potěší vždy

Hledáte ikonický řemínek pro Apple Watch, který vypadá skutečně luxusně a jeho nošení je jedna velká radost? Pak byste měli začít přemýšlet nad milánským tahem, který je vyroben z velmi příjemné kovové tkaniny, která je zároveň luxusní na pohled. Ten lze vybrat hned v několika barvách, díky čemuž s ním můžete hodinky jak zvýraznit, jak naopak sladit. Milánský tah je mezi uživateli Apple Watch obecně velmi oblíbený a hojně využívaný, byť si za něj Apple účtuje vyšší cenu. Prohlédnout si jej můžete zde.

Sluchátka AirPods – Darujte volnost

Pod stromečkem mohou udělat obrovskou radost i sluchátka AirPods, která oceníte nejen v případě, že vlastníte Apple Watch. Využívat jdou totiž prakticky se vším, co disponuje Bluetooth konektivitou. Až v jablečném ekosystému však naplno využijete jejich potenciál, který je právě ve spojení s Apple Watch obrovský. Do hodinek si totiž můžete například nahrát hodiny hudby, které z nich lze přes AirPods velmi jednoduše a pohodlně poslouchat. Žádný iPhone, iPad, iPod či Mac. Jen vy, AirPods a vaše hodinky na ruce. Sluchátka si můžete prohlédnout či objednat zde.

Nad 5 tisíc korun

Apple Watch Series 4 – Když chcete vyrazit dech

Doplňky k Apple Watch jsou sice super věc, co když ale vámi obdarovanému již jeho hodinky dosluhují? Právě Vánoce jsou v tomto případě ideálním období k obdarování ho novým modelem. Tím nejlepším je v tuto chvíli bez pochyby nejnovější generace, čili Apple Watch Series 4. Vybírat můžete jak z více barevných variant, tak i ze dvou velikostí. Tímto darem si obdarovaného rozhodně získáte.

Apple Watch Series 3 – Stále skvělá a cenově dostupná varianta

Nové “čtyřky” jsou sice parádní, jejich cena ale může být pro některé z vás překážkou. V takovém případě bych se ale nebál obdarovat ani modelem Series 3, pokud tedy vámi obdarovaný člověk tento model již nevlastní. Jedná se totiž i rok po představení o velmi dobré hodinky, u kterých nenarazíte prakticky na žádné omezení. Za cenu 8590 korun určitě zajímavá volba.

Happy Santa Claus pointing on blank advertisement banner background with copy space. Smiling Santa C

Dnes nejčtenější

.