Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Color Accent

V appce Color Accent můžete u svých fotografií zvýraznit určitou barvu a vytvořit tak z obyčejné fotky opravdu zajímavý obrázek. Celý proces je opravdu jednoduchý, pouze vyberete fotografii a barvy, které chcete zachovat. Zbytek fotky zůstane černobílý. Poté si už pouze doladíte intenzitu jednotlivých barev a výsledný obrázek si můžete uložit.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“29 Kč“]

Magnifier with Flash Light

Svůj iPhone můžete využít také jako lupu s aplikací Magnifier. Pokud tedy potřebujete přečíst drobný text a zapomněli jste si brýle, můžete využít až šestinásobný zoom a ve tmě také možnost rozsvícení led diody.

[appbox appstore id508627598 oldprice=“29 Kč“]

Moon Phase Calendar Pro

Moon Phase se dá s nadsázkou označit jako aplikace pro náměsíčné. Nabízí totiž kalendář s aktuální fází měsíce. Společně s tím i informace o tom, kdy měsíc a Slunce vychází a zapadá, kdy bude úplněk a podobně.

[appbox appstore id1439156272 oldprice=“29 Kč“]

System Activity Monitors

System Activity Monitors sleduje váš iPhone a jeho výkon. Můžete si tak zobrazit informace o stavu baterie, volném místu, využití paměti RAM a mnoho dalších funkcí. To vše v přehledných grafech a tabulkách.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“89 Kč“]

Math Duel

Matematika jako hra? V Math Duel ano. V tomto titulu se utkáte proti kamarádovi na rozdělené obrazovce, kde každá z vás bude zadávat výsledky zobrazených příkladů. Před samotným duelem si můžete nastavit, kolik času na odpověď bude každý hráč mít a jak složité početní operace chcete řešit. Díky tomu je appka vhodná jak pro děti a jejich procvičování, tak i dospělé.

[appbox appstore id495077699 oldprice=“119 Kč“]

Super Lines

Super Lines je variací na známého hada a obsahuje celkem čtyři herní módy. Kromě toho klasického se tak například můžete na rozdělené obrazovce utkat s druhým hráčem.

[appbox appstore id504481239 oldprice=“149 Kč“]

Abzorb

Abzorb je hrou, ve které sbíráte kulatá tělesa tím způsobem, že se k nim co nejvíce přiblížíte, avšak nesmíte se jich dotknout. Vše ovládáte nakláněním iPhonu či iPadu a čeká na vás 80 náročných levelů.

[appbox appstore id1001725199 oldprice=“29 Kč“]

10-5 iPad Pro FB

Dnes nejčtenější

.