Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jen máloco bolí víc, než škrábanec na displeji nedávno koupeného iPhonu. Podobným nepříjemnostem se dá ale naštěstí velmi jednoduše zabránit použitím kvalitního tvrzeného skla, které dokonale splyne s displejem a vytvoří na něm pomyslný ochranný štít. A právě na jedno takové sklo pro iPhone XR pro vás máme dnes příjemnou slevu. 

Pokud jste již v minulosti pokukovali po tvrzeném sklu, vsadím se, že jste narazili i na produkty dánské firmy PanzerGlass, které se vyznačují vysokou odolností proti poškrábání či prasknutí a velmi snadnou instalací bez bublinek. Ve své nabídce má již PanzerGlass i několik typů ochranných skel pro iPhone XR, přičemž dnešní akce se vztahuje na typ Standard, který kryje celou přední stranu displeje vyjma horního výřezu. Díky šířce 0,4 mm se nemusíte obávat toho, že by displej vašeho nového iPhonu jakkoliv zohyzdil, ba naopak. Po aplikaci totiž není sklo na telefonu prakticky vidět. Díky tvrdosti 9H máte jistotu, že je displej iPhonu skvěle chráněn a jen tak něco jej nepoškodí. Na druhou stranu ale aplikací neztratíte ani procento citlivosti obrazovky. 

V rámci naší spolupráce s Alza.cz vám můžeme dnes na toto sklo nabídnout slevu ve výši 200 korun, díky které za něj místo 699 korun zaplatíte jen 499 korun. Stačí, abyste do pole pro slevový kód, napsali PROMOPANZER a 200 korun bude z objednávky automaticky odečteno. Akci můžete využít ode dneška až do 8. listopadu. Její úplné podmínky naleznete zde. 

iPhone-XR-displej-lsa-1

Dnes nejčtenější

.