Zavřít reklamu

Zatímco my, běžní smrtelníci, si budeme muset na své nové MacBooky Air ještě pár dní počkat, na YouTube se začínají již objevovat první unboxingy youtuberů, které Apple jako již tradičně pár dní před uvedením svých produktů oslovil a požádal je, aby mu pomohli s propagací. Díky tomu tak máme skvělou možnost nahlédnout do balení nástupce legendy již dnes. 

Pokud byste čekali “krabicovou” revoluci, byli byste nejspíš zklamaní. Nový Air totiž dostanete v klasické bílé krabici s nápisy a logy po bocích. Na horní straně víka je pak vyobrazen MacBook Air z boku. Barva Macu na obrázku se pak logicky shoduje i s barvou Macu v krabici. 

V balení nových Airů naleznete krom samotného počítače a manuálů i 30W USB-C adaptér do zásuvky spolu s USB-C nabíjecím kabelem. Apple tak zvolil stejný adaptér, který přibaluje i k 12” MacBookům. Kdybyste si pak pořídili 13” MacBook Pro, naleznete v jeho balení 61W adaptér. 

Hezkým detailem jsou dvě samolepky, které se minimálně u zlatého Macu shodují s jeho odstínem – čili jsou zlaté. Na druhou stranu, obarvení samolepek do zlaté vyvolalo na sociálních sítích i určitou vlnu kritiky od majitelů iPhonů XR, kteří by též rádi dostali jablečné samolepky v barvách svých iPhonů. Bohužel se tak ale nestalo. 

A jakou barevnou variantu u nových Airů favorizujete vy? Získala si vás zlatá, nebo dáte přednost klasické stříbrné či vesmírně šedé? 

maxresdefault

Dnes nejčtenější

.