Zavřít reklamu

Že má Apple smysl pro detail nám dokazuje jak u svých softwarů, tak i hardwarů. Skvělým příkladem je navrtání falešných otvorů pro reproduktory u loňského iPhonu X či drobných úprav ikon a emoji v systému, které reagují na nejnovější produkty Applu. A přesně jednu takovou úpravu si Apple přichystal i do systému iOS 12.1.1, který začal včera v podvečer testovat s vývojáři. 

S příchodem iOS 12.1.1 se v systému na iPhonech lehce změní ikona aplikace Watch, která slouží pro správu hodinek, která svým designem připomíná nyní starší série Apple Watch se širším tělem a černou korunkou. Nová ikona ale odráží design nedávno představených Apple Watch Series 4, čehož si můžeme všimnout především díky mírnému zúžení těla, celkového zvětšení jak hodinek, tak i bočního tlačítka a konečně jinak řešenou digitální korunkou, která není na nové ikony tak výrazná. 

iOS-12-1-1-Apple-Watch-icon

Redesignem ikony Watch tak Apple naváže na úpravu emoji iPhonu v iOS 12.1, ze které po letech zmizely rámečky a klasický kulatý Home Button, díky čemuž nyní připomíná daleko více bezrámečkové iPhony představené letos. 

AppleWatchCompanion-big

Dnes nejčtenější

.