Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Multi Translate Voice

Užitečná aplikace Multi Translate Voice vám pomůže s překladem z cizích jazyků a to ne pouze psaného textu, ale i řeči. Dokonce si můžete z více než 100 jazyků vybrat 3, do kterých bude aplikace vše překládat. Pokud se tedy chystáte do cizí země, ve které se nedomluvíte, tato aplikace by mohla být velkým pomocníkem.

[appbox appstore id768642496 oldprice=“379 Kč“]

Dr. Seuss Camera – The Grinch Edition

Vánoce se nezadržitelně blíží a tak se začínají objevovat první zlevněné aplikace s touto tématikou. Pokud rádi posíláte vánoční fotografie s různými rámečky a filtry, Dr. Seuss Camera nesmí ve vašem iPhonu chybět. The Grinch Edition totiž obsahuje přes 20 pohlednic, do kterých se pouze vyfotíte a můžete je poté odeslat přátelům nebo sdílet na sociální sítě.

[appbox appstore id340675683 oldprice=“29 Kč“]

Landscape Design Editor

Plánujete po zimě přeměnu vaší zahrady? Vyzkoušejte Landscape Design Editor. Ten obsahuje katalog mnoha stromů, keřů, rostlin a trávníků, které vždy vložíte do obrázku vaší zahrady a můžete tak vyzkoušet, jak bude vypadat co možná nejlépe.

[appbox appstore id1259840654 oldprice=“89 Kč“]

République

Akční stealth hra République dostává masivní update s názvem Fall 2018. Největší změna je ta, že nově máte možnost si zdarma vyzkoušet první epizodu a poté se rozhodnout, zda si zbývající čtyři dokoupíte či nikoliv. Titul také nově obsahuje herní režim pro speedrun a mnoho dalšího. A o čem samotná hra je? Jedná se o mix hitů Metal Gear Solid, Halo a F.E.A.R. ve kterém se snažíte přijít na kloub záhadě uvnitř totalitního státu. Čeká vás hackování, stealth a spousta akce.

[appbox appstore id687888390 oldprice=“89 Kč“]

Merc – commodity trading game

Vyzkoušejte si, jaké to je obchodovat na trhu s komoditami v Merc. Vytvářejte své vlastní strategie a staňte se nejlepším obchodníkem. Můžete hrát proti svému kamarádovi nebo náhodnému soupeři, případně proti hře samotné ve třech různých obtížnostech.

[appbox appstore id748438921 oldprice=“29 Kč“]

HappyTruck

HappyTruck je klasická hra s konceptem, který všichni dobře známe. Váš úkol je se dostat z bodu A do bodu B a snažit se nevysypat z korby náklaďáku žádné ovoce. Hra obsahuje mnoho levelů na celkem 27 mapách, 28 různých vozidel a několik druhů ovládání, ze kterých si vyberete to pro vás nejvhodnější.

[appbox appstore id481234589 oldprice=“59 Kč“]

Unblock Container Block Puzzle

Unblock Container Block Puzzle vás svým konceptem nijak nepřekvapí. Jedná se o standardní titul, ve kterém musíte ze čtvercového prostoru dostat vyznačený kontejner pomocí posouvání těch ostatních. Ve čtyřech úrovních obtížnosti se budete snažit o co nejlepší výsledek. Čím méně pohybů uděláte, tím více hvězd získáte. A ano, tušíte správně – za hvězdy si odemykáte nové levely, takže co nejlepší výsledek je vždy žádoucí.

[appbox appstore id1263540487 oldprice=“89 Kč“]

iPhone x fb

Dnes nejčtenější

.