Zavřít reklamu

Britské vydavateľstvo špecializujúce sa na optimalizáciu známych herných titulov pre obrazovky jablčných zariadení sa v nedávnom vyjadrení postaralo o ďalšiu výbornú správu. Po ohlásení plánovaného príchodu Life is Strange II a Total War: THREE KINGDOMS by smesa už čoskoro mali dočkať ďalšej hry pre macOS. Tá sa bude tentokrát niesť v tematike LEGO. Počas uplynulých rokov sme sa od Feralu dočkali niekoľkých adaptácií na túto tému ako napríklad Jurassic World alebo Marvel’s Super Heroes. Tentokrát sa predstaví známa Rodinka Úžasných, ktorá dorazí na Macy v hre LEGO Disney•Pixar’s The Incredibles už počas najbližších týždňov.

V hre sa stretneme s dobrodružstvami, ktoré poznáme z pôvodného animovaného filmu, ako aj s hromadou možností a nevídaného herného obsahu. Podobne ako vo vyššie spomínanom titule budeme v hre môcť využiť superschopnosti hlavných protagonistov v boji so zločinom a úhlavnými nepriateľmi. Otvorený svet mesta Municiberg poslúži ako domov pre nespútanú dávku herných levelov a možností, v ktorých sa zoznámime so všetkymi prednosťami známej rodinky. Samozrejmosťou v už zaužívanej rovnici LEGO hier sú puzzle prvky a logické hádanky. Úlohy spojeneé so stavaním najznámejšej skladačky sveta, ktoré nebudú chýbať ani v tomto počine. V animovanom svete budeme mať naviac možnosť stretnúť známe postavy z Pixar univerza. V dobrodružstvách nás bude sprevádzať Woody z legendárneho Toy Story, Merida z filmu Brave alebo hlavný hrdina Áut Lightning McQueen.

V hre sa ukážu nielen známi hrdinovia z animovanej rozprávky, ale aj ďalšie charaktery známeho univerza Pixar. 

Podľa jedného z hlavných predstaviteľov Feral Interactive je hlavným cieľom vydania tejto hry priniesť nové zážitky používateľom systému macOS, ako aj zaujať širšie spektrum hráčov prostredníctvom tohoto rodinného titulu. Finálneho vyjadrenia, ktoré by pojednávalo o presnom dátume príchodu sme sa od Feral Interactive žiaľ nedočkali. Vydavatelia však sľubujú spustenie hry ešte počas tohtoročnej jesene, preto nás od titulu delia už len posledné týždne. Nenechajte si ujsť nižšie uvedený trailer, ktorý vám predstaví detailnejšie zábery z hry.

  • Hra LEGO Disney•Pixar’s The Incredibles dorazí na obrazovky Macov v priebehu nasledujúcich týždňov

Incredibles

Dnes nejčtenější

.