Zavřít reklamu

Práve prebiehajúca udalosť Apple Keynote nám okrem úvodného videa priniesla vo veľom štýle aj niekoľko informácií. Ako prvým sa do svetla reflektorov dostáva jablčný počítač Mac, ktorý je podľa slov Tima Cooka jedným z najmilovanejších produktov cupertinskej spoločnosti.

Niet divu, že sa jedná o takmer najpoužívanejšie zariadenie z jablčného portfólia. Podľa uvedených informácií sa globálne po celom svete nachádza neuveriteľných 100 miliónov aktívnych Macov. Na vytúžený upgrade v podobe nového Macbooku Air už čakať nemusíme, nakoľko práve tento pionier ponuky Apple pôsobí ako hlavná hviezda dnešnej prezentácie. Viac sa dozviete už o malú chvíľku v článku, ktorý popíše všetky prednosti nielen nového Macbooku Air.

Apple naozaj vie ako pripraviť poriadnu show, čo sme mohli vidieť aj v úvodnom videu, ktoré bolo venované mestu New York, kde práve táto prezentácia prebieha. Takže sa pohodlne usaďte, užite si predstavené novinky a nezabudnite sledovať Letem Světem Applem, kde vám prinesieme tie najhorúcejšie novinky.

Mac

 

Dnes nejčtenější

.