Zavřít reklamu

Zítřejší odpoledne nemá patřit jen nové generaci iPadů Pro, ale i upgradovaným Macům. Mezi těmi by se měl krom nástupce MacBooku Air představit i nový Mac mini, který se svého upgradu dočkal naposledy v říjnu roku 2014. A právě letošek by měl tohoto skomírajícího drobečka vzkřísit. 

Ačkoliv o novém Macu mini nevíme téměř nic, designéři se předhání v tom, kdo jeho novou podobu trefí nejpřesněji. V minulosti jsme už proto měli možnost vidět několik futuristicky vypadajících konceptů tohoto stroje, který měl v sobě například implementovaný Touch Bar. Designér maďarského iMagazinu se však v tomto ohledu drží výrazně více při zemi a koncept, který dnes odpoledne zveřejnil, vychází zcela evidentně z nynější verze Macu mini a potažmo i dalších jablečných produktů. 

V galerii pod tímto odstavcem si můžete prohlédnout nového drobečka přebarveného do odstínů vesmírně šedé, ke kterému je bezdrátově připojena Magic Mouse stejné barvy a Magic Keyboard, která se však chlubí v horní části Touch Barem známým z MacBooků Pro. Krom toho pak designer  ukázal i svou vizi nového monitoru z dílny Applu, který se designově od toho, který prodával před pár lety, příliš neliší. Největší změnou jsou u něj bezesporu výrazně užší rámečky kolem displeje, díky čemuž vypadá celá sestava velmi moderně. 

Tak co, jak by se vám Mac mini ve vesmírně šedé líbil? Přiznám se, že naší redakci moc. Tento odstín totiž budí poměrně luxusní dojem a v kombinaci se stejně zbarveným příslušenstvím musí každému pracovnímu stolu slušet. Zda se něčeho podobného dočkáme se ale naštěstí dozvíme už za méně než 24 hodin. 

mac mini fb

Dnes nejčtenější

.