Zavřít reklamu

Anglickou metropoli zasáhl okamžik radosti. Apple totiž vdechnul nový život do jeho londýnské pobočky Apple Covent Garden, která byla po čtyřměsíční rekonstrukci opět otevřena. Ta přivítala své zákazníky novým iPhonem XR a obnoveným designem prodejny, která se nachází v budově z 19. století. Tohoto si můžeme povšimnout například při pohledu na odhalené cihlové zdi a typické oblouky v klenbě. Co ale skutečně dokáže vyrazit návštěvníkovi dech, je dvojice skleněných schodišť, přičemž jedno je ve tvaru spirály. Londýnská provozovna tak dokáže uchvátit každého především díky kombinaci klasického designu budovy s minimalistickým stylem Apple Storu.

Ve třetím patře provozovny nalezneme takzvanou Briefing Room, která je vybavena totožným nábytkem, který můžeme nalézt například v Apple Parku. Tento veškerý prostor bude sloužit především pro příležitosti meetingů.

Prohlédněte si Briefing Room v galerii:

Další novinkou v Apple Storu je místnost s dvěma obřími obrazovkami a dostatečným prostorem pro jakékoliv předváděcí akce. Apple sem umístil takzvanou Video Wall, která je mimochodem teprve 9. na světě, paralelně ke vstupu, tudíž návštěvníci jako první spatří 355″ displej s rozlišením 8K. Veškerý prostor disponuje dostatečným počtem míst k sezení, čímž se dostane maximálnímu pohodlí každému návštěvníkovi.

Prohlédněte si kompletně zrenovovanou provozovnu v galerii:

Na první týden si zde Apple přichystal hned několik akcí pro širokou veřejnost. Například v sobotu 27. října zde proběhlo hudební vystoupení, jehož hlavními ikonami byly hudebníci Joncan Kavlakoglu a Kal Lavelle. Hned den poté vystoupila textařka Sherika Sherard a následovat bude široká série akcí nejrůznějšího typu.

Jak vypadá londýnský Apple Covent Garden po renovaci? Přesvědčte se sami!

Dnes nejčtenější

.