Zavřít reklamu

Na instagramovém profilu uživatele Salehe Bembury, což je hlavní designér bot značky Versace, se objevila zajímavá fotografie, na které drží designér bílé boty s logem a textem Versace. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby ovšem tyto nové boty svým designem nepřipomínaly ty, které Apple vyráběl v 90. letech.

Apple už v minulosti jednu řadu Apple bot udělal, a to v kolaboraci se světoznámou značkou Adidas. Boty vypadaly velice podobně jako ty od Versace – bílá kůže společně s minimalistickým designem a duhovým logem Apple. Některé zdroje tvrdí, že bot z kolaborace Apple x Adidas bylo jen pár prototypů, jiní ale naopak tvrdí, že Apple tyto boty pořídil svým zaměstnancům. Tak či tak se přesto jeden jejich pár dostal do aukce, ve které se prodal za neuvěřitelných 15 tisíc dolarů.

Takto vypadají boty z kolaborace Apple x Adidas:

Boty od Versace inspirované Applem vypadají vcelku podobně jako ty od Adidasu. Avšak místo Apple loga jsou použity pouze duhové barvy, které Apple používal na svém logu v 90. letech. Bohužel, žádné další informace nejsou prozatím k dispozici, jelikož Salahe Bembury na Instagram sdílel pouze fotku těchto bot s popisem „A wise man once said nothing at all.“

Versace-Apple-Sneakers

Uvidíme, jestli se v tomto případě taktéž jedná o pouhý prototyp, či se takové boty doopravdy dostanou do obchodů a budeme si je moci zakoupit. Pokud se tak však stane, určitě si budeme muset nachystat pořádný pytel peněz. Jaký máte názor na tyto boty vy? Kdybyste měli tu možnost, koupili byste si boty z kolaborace Apple x Versace a nebo by měl Apple zůstat u toho, co umí nejlépe? Dejte nám to vědět do komentářů.

versace_boty_Fb

Dnes nejčtenější

.