Zavřít reklamu

Krom spuštění prodejů iPhonů XR v mnoha zemích světa začal dnes Apple prodávat na dalších dvou trzích svůj chytrý reproduktor HomePod. Ten je nyní dostupný v Online Storu a Apple Storech ve Španělsku a Mexiku, kvůli čemuž začal reproduktor podporovat španělštinu. Podle dostupných informací to navíc vypadá, že má HomePod nakročeno i na další trh, na kterém by se měl objevit již velmi brzy.

Italskému portálu iSpazio se podařilo od zaměstnanců Applu v zemi zjistit, že společnost interně testuje italštinu pro HomePod. Datum zahájení prodejů pak Apple údajně prozradí už příští úterý 30. října, kdy světu představí nové iPady Pro a upgradované Macy. 

Podle uvolnění HomePodu na třech nových trzích v krátké době to vypadá, že se Apple chystá agresivněji bojovat na trhu s chytrými reproduktory, na kterém v konkurenci Googlu a Amazonu spíše tápe. Právě to je ale zapříčiněno mimo jiné tím, že je HomePod v Online Storu dostupný jen v několika zemích. Dá se tedy očekávat, že jakmile jej začne Apple prodávat ve více zemích, jeho podíl na trhu bude stoupat. 

A jaký názor máte na HomePod vy? Patří tento produkt do portfolia Applu, nebo je v něm dle vašeho názoru naopak navíc a nikdy se nebude těšit velké popularitě? 

Apple HomePod recenze FB

Dnes nejčtenější

.