Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Bronson Watermarker PDF

Aplikace Bronson Watermarker PDF vám umožní vytvořit si vlastní vodoznak a u každého z nich si určit na jaké pozici v dokumentu má být umístěn a jak má být velký. Své PDF dokumenty navíc můžete zašifrovat pomocí hesla, takže jde opravdu o užitečného pomocníka.

[appbox appstore id881629098 oldprice=“599 Kč“]

Assembler

Assembler přijde vhod těm, kteří potřebují spojit dohromady více menších textových souborů. Podporuje Fountain, Markdown a .csv. Jednoduše přetáhněte vybrané soubory do aplikace, seřaďte je podle svého uvážení a uložte jako nový dokument, ve kterém budou všechny pohromadě.

[appbox appstore id967037844 oldprice=“299 Kč“]

Chronicle – Bills & Income

Vyhněte se nepříjemným překvapením ve svých financích pomocí Chronicle. Aplikace vám připomene, že je potřeba zaplatit účet, sleduje, kolik ještě můžete v daném období utratit a snaží se vám pomoci s úsporou předem dané částky.

[appbox appstore id1280542517 oldprice=“449 Kč“]

Oddworld: Stranger´s Wrath

Akční adventura Oddworld: Stranger´s Wrath nabídne více než 20 hodin skvělé zábavy. Čeká vás průzkum živoucích měst, lesů a průmyslových zón, můžete si přepínat mezi pohledem z první a třetí osoby a to vše pomocí různých strategií, které si zvolíte.

[appbox appstore id924630333 oldprice=“149 Kč“]

Steam

Metro: Last Light Redux

Vydejte se do temných zákoutí moskevského metra v krásné grafice ve hře Metro: Last Light Redux. V kůži Arťoma se postavte velkému zástupu mutantů, lidských nepřátel a životu nebezpečnému prostředí. Redux verze navíc obsahuje všechna rozšíření, které do této akční střílečky přidávají až 10 hodin další zábavy.

[appbox steam simple 287390 oldprice=“19.99 €“]

Metro 2033 Redux

Pokračování Metro: Last Light s podtitulem 2033 Redux nás opět vrhne do nehostinného prostředí ruského metra, ve kterém se v novém dobrodružství opět s Arťomem postavíme hordám nepřátel.

[appbox steam simple 286690 oldprice=“19.99 €“]

Thief

Že zběsilé střílečky nejsou pro vás? Tak by vás mohla zaujmout alespoň hra Thief, která sází na pomalý stealth postup a postupnou a tichou likvidaci nepřátel. V roli zloděje se plížíte temným Městem a postupně rozplétáte zajímavý příběh. Předělávka klasiky je mezi hráči velmi oblíbená a s 85% slevou se jedná o téměř povinnost pro každého hráče.

[appbox steam simple 239160 oldprice=“29.99 €“]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.