Zavřít reklamu

Fenomén v podobe hry Pokémon GO sa postupom času takpovediac vytratil, no aj napriek tomu môžme v herných knižniciach nájsť hry, ktoré využívajú rozšírenú realitu k vdýchnutiu života mnohým virtuálnym prvkom. Výborným príkladom tejto skutočnosti môže byť nová hra Ghostbursters World, prostredníctvom ktorej sa zoznámime s monštrami a strašidlami legendárneho filmového srpacovania aj v našom bezprostrednom okolí. Systém hry pritom pracuje na rovnakom princípe ako spomínané prevedenie univerza Pokémon, čo núti hráčov z celého sveta výjsť do ulíc a postupne pochytať všetkých duchov, nachádzajúcich sa na každom rohu. Ghostbusterst World svojou popularitou takmer určite neprekoná vyššie uvedenú hernú adaptáciu, no to neznamená, že si ju nemôžeme do sýtosti užiť.

Do ulíc sa tak môžeme vybrať spolu s mobilným zariadením, ktoré poslúži ako virtuálny sprievodca svetom Ghostbusters. K úspešnému chytaniu duchov je nutné ich najprv oslabiť pomocou digitálnej protónovej zbrane, ktorá slúži ako obdoba pokéballu. Gameplay a celkové užívateľské rozhranie je takmer totožné s tým, ktoré nájdeme v Pokémon GO. Na obranu tvorcov je však nutné povedať, že takmer rovnaký princíp sa ani inak spracovať nedal a hráči sa tak oveľa rýchlejšie zoznámia s používaním aplikácie.

Ghostbusters World ponúka poriadnu nádielku herného obsahu vrátane rôznych monštier, zbraní a výziev. 

Grafické spracovanie jednotlivých duchov je prevedené veľmi realisticky, čo vnáša do hry potrebnú interakciu s okolitým prostredím. V hre je dostupný príbehový Story Mode, ktorý dovolí hráčom objavovať herný svet na báze misií a výziev. Ak vás však nebaví chodiť herným svetom osamote a hľadáte hru viacerých hráčov, režim PvP vám ponúkne intenzívne boje s ostatnými fanúšikmi. Tvorcovia sa budú v najbližších týždňoch zameriavať na bonusový herný obsah, ktorý by časom mal poskytnúť viac herných módov a samozrejme rôzne variácie chytateľných duchov. Neváhajte a vydajte sa na monštrózne dobrodružstvo aj vy!

  • Hra Ghostbusters World je dostupná v App Store pre zariadenia s iOS úplne zadarmo

[appbox appstore id1346472900]

World

Dnes nejčtenější

.