Zavřít reklamu

Fínski vývojári zo štúdia Riimu Games oznamujú novú fantasy hernú adaptáciu, ktorá už čoskoro zavíta na zariadenia so systémom iOS. Ak ste fanúšikmi simulátorov a rôznych management hier, určite by ste si nemali nechať ujsť pripravovaný titul Heroes of Venturia, ktorý vás postaví do úlohy veliteľa fantastických hrdinov. Tvorcovia sa nebáli priznať, že podnetom pre tento počin sa stal gameplay na báze obľúbenej hry Football Manager a systém klasických spoločenských hier. Príbeh bude teda automaticky genrovaný herným engineom, ktorý vás zavedie na rôzne lokality vo forme rozprávania príbehu. Myšlienkou možno túto hru porovnať k titulu Reigns: Game of Thrones, ktorý však stavil na úplne iný vizuál. Čo teda možno očakávať of Heroes of Venturia?

Herný systém ponúkne celú škálu scenárov a herných možností, nakoľko si umelá inteligencia, ktorá sa stará o príbeh dokáže zapamätať prechádzajúce udalosti. Nikdy sa vám teda nestane, že by ste odohrali rovnakú sekvenciu viac ako jedenkrát. „Vytváranie RPG počinov a príbehových sekvencií nás neskutočne baví, čo sa pochopiteľne odzrkadľuje aj na našej práci. Meno nášho štúdia (Riimu – Runa) naznačuje, že naším najobľúbenejším žánrom je fantasy. Členovia nášho zoskupenia disponujú širokou škálou skúseností z predchádzajúcich štúdií ako Oulu Game LAB alebo Fingersoft, ktoré sa postaralo o známy titul Hill Climb Racing,“ opisuje Timo Kähtävä, generálny manažér štúdia Riimu Games.

Vašou hlavnou úlohou v hre bude ovládanie jednotlivých hrdinov, ktorých budete posielať na jednotlivé questy. V dobrodružných sekvenciách doplnených opisom príbehu bude nutné ťažiť cenné suroviny, ktoré následne využijete na postavenie svojej základne. Hra výjde najskôr vo forme Soft Launch v priebehu decembra/prosince na zariadenia iOS a Android, pričom ďalšie plány spadajú na rok 2019. Momentálne sa štúdio snaží nájsť vydavateľstvo, ktoré by obsiahlo globálny launch pre hru. Podobných počinov sa v App Store nachádza hneď niekoľko, no Heroes of Venturia dokáže zaujať sympatickým herným rozhraním ako aj širokou škálou možností a hlavne skutočnosťou, že sa jedná o Free to Play titul. Nenechajte si ujsť gameplay z alpha verzie hry v nasledujúcom videu.

Heroes

Dnes nejčtenější

.