Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

SciCalc82

SciCalc82 není pouze klasickou kalkulačkou v designu těch, které jsme používali na základně škole před mnoha lety. Nabízí totiž také možnost v režimu na šířku na iPadu si vedle sebe zobrazit i poznámkový blok, kam si můžete zapisovat.

[appbox appstore id590398877 oldprice=“29 Kč“]

Pegasus Browser – Ad Blocker

Tento webový prohlížeč je populární díky svému zaměření na soukromí uživatelů. Obsahuje schopný ad blocker, anonymní režim a také jednoduché uživatelské rozhraní. Pokud často navštěvujete stránky, které obsahují mnoho reklam, tato appka by mohla pomoci.

[appbox appstore id791690495 oldprice=“29 Kč“]

Cute Wallpapers

Název mluví za vše – v této aplikaci zkrátka naleznete roztomilé wallpapery. Na výběr jich jsou stovky a každý z nich si navíc můžete přímo v aplikaci upravit podle svého vkusu. Vyberte si kategorii, procházejte si obrázky a každý, který se vám líbí, si uložte do svého zařízení.

[appbox appstore id525302836 oldprice=“149 Kč“]

Lab Values 4

Lab Values 4 je kapesní zdravotnickou encyklopedií. Obsahuje velké množství kategorií, ve kterých najdete přehledně roztříděné všechny důležité informace. Může jít například o popis nemocí, orgánů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1396676594 oldprice=“59 Kč“]

Pull ups: 20 pull-ups trainer

Kapesní trenér Pull ups vám pomůže s vyrýsováním  těla. Konkrétně se zaměřuje na kliky a jejich správné zvládnutí. Pomocí Tréninkové metody se postupně budete zlepšovat a zvládnete jich čím dál více.

[appbox appstore id612904272 oldprice=“59 Kč“]

Into the Sky

Jednoduchá hra Into the Sky pomůže zahnat nudnou chvíli. Její princip je velmi jednoduchý – pouze „kopete“ do míče a snažíte se ho dostat co nejvýše. Pokud minete a míč vám spadne, hra končí.

[appbox appstore id1218164543 oldprice=“29 Kč“]

Alienable Rights

Tower defence hry jsou velmi oblíbené a dalším titulem z tohoto žánru je Alienable rights. Čeká na vás 10 různých map, kdy každá je vytvořena tak, aby bylo nutné měnit strategii potřebnou k vítězství. Tři levely obtížnosti zase zajistí, že se nebude nudit nováček ani ostřílený hráč strategických her.

[appbox appstore id1406660753 oldprice=“89 Kč“]

 

ipad dite fb

Dnes nejčtenější

.