Zavřít reklamu

Přestože na naše iPhony, iPady, Apple Watch a Macy dorazí emoji pro rok 2018 až v blížících se aktualizacích nových operačních systémů, Emojipedia již pracuje na novinkách pro příští rok. Mnohé z nich již dokonce zveřejnila na svém blogu, díky čemuž máme perfektní příležitost k tomu, abychom se s emoji, kteří do naše jablečná zařízení zamíří příští rok, seznámili. 

Emoji pro příští rok by se měly podle slov jejich tvůrců výrazně zaměřit na kombinaci pohlaví u emoji párů a na tány pleti, což je oblast, která vyvolává ve světě velké diskuze. Krom těchto pro někoho kontroverzních emoji se však dočkáme i nových předmětů, zvířat či pokrmů. Chybět nebudou ale ani nové barevné varianty pro srdce či čtverce. Co naplat, že využitelnost některých z nich bude opět nulová. 

Tito emoji se objeví v iOS 13:

Do tvorby emoji se snaží co nejvíce mluvit i samotný Apple, který by v nich rád brzy viděl invalidní vozíky, vodící psy, protézy a další pomůcky pro postižené osoby. Zatímco však vozík podle všeho dorazí, zbytek Applem navrhovaných emoji je podle dostupných informací v počáteční fázi vývoje, takže je v tuto chvíli nejasné, zda se dočkáme v příštím roce v iOS 13 i jich. 

Kompletní složení sady Emoji 12.0 by mělo být známo zhruba v lednu příštího roku, její vydání je pak naplánováno na březen. Na jablečná zařízení však emoji nejspíš klasicky dorazí až s novým operačním systémem, respektive s jeho první větší aktualizací na podzim. Nechme se tedy překvapit, co dalšího si budeme moci nově z emoji vybírat. 

emoji ios 13 fb

Dnes nejčtenější

.