Zavřít reklamu

[Aktualizace]: Podle webu Applu již všechny služby běží bez problémů.

Zaznamenali jste v posledních hodinách problémy s připojením k iCloudu, Najít mé přátele, Najít iPhone či dalším službám Applu? Nebojte se, nejedná se o vaší chybu. Včera večer totiž začal Apple u spousty svých služeb zaznamenávat problémy, což potvrdil aktualizací své stránky o stavu systému. Ta nyní svítí u mnoha služeb žlutě, což značí problémy. 

Podle dostupných informací se mohou chyby projevovat různě – od pomalejšího chodu až po zcela nemožný přístup do ní, což nám hlásí i někteří z vás. Na všechny postižené služby se pak můžete podívat přímo na webu Applu zde. 

V tuto chvíli není bohužel zcela jasné, co za problémy stojí a ani to, kdy je Apple hodlá vyřešit. Faktem však je, že už přetrvávají několik hodin, což naznačuje, že by se mohlo jednat o něco komplikovanějšího. Doufejme však, že se Applu podaří služby opravit co nejdříve. 

Podobné výpadky bohužel nejsou ničím zcela mimořádným. Není tomu například tak dávno, kdy se zničehonic objevily problémy s App Storem. Všechny podobné závady ale Apple zpravidla opravil do několika málo minut, maximálně hodin. 

Dnes nejčtenější

.