Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Hidden Folks

Hidden Folks je hrou o hledání. Na každém z více než 20 ručně kreslených obrázků máte vždy za úkol najít určité osoby či objekty. Celkem vás čeká téměř 200 objektů k nalezení a můžete přepínat mezi třemi barevnými provedeními. Najdete všechny? Pozor, mohou se schovávat v keřích či za zavřenými dveřmi.

[appbox appstore id1315280273 oldprice=“249 Kč“]

Punch In

Punch In nabízí užitečnou funkci trackování vaší práce. Jde o jednoduché počítadlo, které vám pomůže s organizací práce a sledováním, kolik času vám daný úkol zabere. Skrze dropbox si data navíc můžete přenášet mezi více Macy a výsledky můžete exportovat do Numbers nebo Excelu.

[appbox appstore id519552546 oldprice=“149 Kč“]

Steam

Cities: Skylines

Stavitelská strategie Cities: Skylines před pár lety uchvátila všechny fanoušky známého SimCity. Poslední díl této známé série od EA totiž nebyl přijat moc kladně a novým králem na poli budovatelských strategií se stalo právě Cities. Na obrovských mapách si můžete stavět velká města i malé vesničky, starat se o dopravu, finance, správné rozložení jednotlivých zón, parky a v neposlední řadě také štěstí svých občanů. Vrhněte se na toto virtuální pískoviště a postavte si město svých snů.

[appbox steam simple 255710 oldprice=“27.99 €“]

Sleeping Dogs: Definitive Edition

Titul Sleeping Dogs je často popisován jako GTA z Hong Kongu. Open-worldový svět ve kterém vás kromě hlavního příběhu čeká i mnoho vedlejších aktivit nabídne trochu jiný pohled na akční hry v otevřeném světě. Definitive Edition navíc nabízí všechna dosud vydaná DLC.

[appbox steam simple 202170 oldprice=“29.99 €“]

Life is Strange

Life is Strange je hráči milovaná série, která je vydávaná epizodicky. První epizoda této dobrodružné adventury, ve které rozplétáte skutečně skvělý příběh, je zdarma. Ty další už jsou placené a nyní jsou ve velké slevě. Celá hra je rozložena do pěti epizod.

[appbox steam simple 329880 oldprice=“19.99 €“]

Opus Magnum

Logická puzzle hra Opus Magnum nás zavede do života alchymisty Anataeuse Vaya, který vytváří nejrůznější zbraně, lektvary a mnoho dalšího. Vytvářejte stroje podle předem daného klíče a soupeřte se svými přáteli o co nejlepší výsledek. Navíc můžete využít editor levelů a vytvořit si svůj vlastní.

[appbox steam simple 558990 oldprice=“19.99 €“]

Do Not Feed the Monkeys

V adventuře Do Not Feed the Monkeys se stanete členem CLUBU, který pomocí kamer špehuje ostatní lidi. Jaká tajemství z jejich soukromého života se dozvíte? Avšak pozor, abyste nebyli odhaleni.

[appbox steam simple 658850 oldprice=“11.99 €“]

Macbook

Dnes nejčtenější

.