Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

5coins Expense

5coins je aplikací sledující vaše výdaje. Ve velmi pěkném a přehledném designu vidíte útratu v jednotlivých kategoriích a to po dnech či delších úsecích. Pokud si navíc nastavíte i váš měsíční rozpočet, aplikace ho za vás bude hlídat a v případě, že utrácíte příliš, vás upozorní.

[appbox appstore id572886919 oldprice=“59 Kč“]

Background Color

Pokud si rádi měníte pozadí na svém telefonu a rádi byste vyzkoušeli něco nevšedního, mrkněte na Background Color. V této appce si sami vytvoříte barevné pozadí pomocí mnoha posuvníků, které si nastavíte podle sebe. Navíc můžete přidat měsíční kalendář, který může být užitečný především na uzamknuté obrazovce.

[appbox appstore id730918996 oldprice=“89 Kč“]

DataRocket Data Usage Monitor

Musíte si každý měsíc přikupovat další data, protože vám opět váš předplacený balíček nevydržel do konce měsíce? Vyzkoušejte aplikaci DataRocket, který monitoruje to, kdy a jak data čerpáte. Nabízí přehledný widget s přesnými daty, podle kterých můžete zjistit, která aplikace vám každý měsíc „sežere“ nejvíce dat a kdy přesně k tomu dochází.

[appbox appstore id928900090 oldprice=“29 Kč“]

Slide Tetromino Premium

Puzzle hry Slide Tetromino nabízí koncept, který jsme už viděli v mnoha hrách. Přesouváte jednotlivé objekty tak, abyste se dostali ke klíči a postoupili do dalšího levelu. Těch obsahuje titul opravdu mnoho, takže vás čeká zábava na několik hodin.

[appbox appstore id978983113 oldprice=“29 Kč“]

Color Twin

Color Twin je hra jednoduchá svým konceptem, ale zároveň nabízí výzvu a chytlavou hratelnost. Na herním plánu se vám postupně objevují kolečka různých barev a vy musíte rychle vždy přesunout dvě stejné barvy k sobě tak, aby obě kolečka zmizela. Rychlost je to hlavní, protože pokud se herní plán zaplní, hra končí.

[appbox appstore id1120207199 oldprice=“89 Kč“]

Aureus Prime

Aureus Prime je titul zaměřující se na paměť a logické myšlení. Zapamatujte si herní plochu a poté ve tmě správně vybírejte skryté objekty, získávejte zlato a vylepšujte stroj, který vám herní plochu osvětluje. Klasická spojovací hra v tomto pojetí nabízí několik zajímavých novinek.

[appbox appstore id590779021 oldprice=“89 Kč“]

Neo Monsters

Vypadá to jako Pokémoni, ale nejsou to oni. Neo Monsters je hrou stavějící na úspěchu těchto příšerek a nabízí vám možnost chytit až 1000 Neo Monster. Navíc se můžete utkat i proti ostatním hráčům a porazit je se svou kolekcí monster.

[appbox appstore id983143183 oldprice=“29 Kč“]

iphone

Dnes nejčtenější

.