Zavřít reklamu

Již bylo na čase, aby se současné vlajkové lodě dvou obřích konkurentů utkaly v pořádném a zcela nezávislém testu. Ten provedl David z kanálu PhoneBuff a přinesl velice přívětivé výsledky (alespoň pro fanoušky Applu). Bohužel je nutno podotknout, že momentální vlajková loď Androidu se potýká s určitým problémem správy paměti, který způsobuje vypínání aplikací na pozadí, což se na testu mohlo promítnout.

Oba telefony jsou vybaveny 4 GB opěrační paměti RAM. Srdcem iPhonu je čipset A12 Bionic, v Pixelu 3 pak tepe Snapdragon 845 – čili též velmi výkonný procesor. Okem laika by tak mohly být výsledky vcelku vyrovnané. To však není pravda a v celém testu zvítězil iPhone na plné čáře, konkrétně s časem lepším o 1 minutu a 5 sekund.

Prohlédněte si celé video z rychlostního testu:

iPhone XS Max byl schopen dokončit nespočet různorodých úloh v čase 2:30, přičemž Pixel 3 XL se v testu doslova trápil a v závěru na časomíře ukazoval čas 3:35. Kanál PhoneBuff nadále poznamenal, že dané testování provedli hned několikrát, přičemž výsledky byly neustále konzistestní. Jako momentálního vítěze můžeme s přehledem označit iPhone XS Max, avšak nesmíme zapomínat na již zmíněné problémy s pamětí na straně Androidu. Zcela přesné výsledky se dozvíme až po opravě dané chyby, která jak již bylo zmíněno – vypíná aplikace spuštěné na pozadí. Snad tedy iPhone obhájí prvenství i poté.

iPhone-XS-Max-Gold1

Dnes nejčtenější

.