Zavřít reklamu

Rádi a často cestujete, ale nenávidíte s sebou neustále tahat nabíječky se zamotanými kabely? Pak pro vás máme skvělý tip na řešení. Na Kickstarteru se totiž objevila skutečně velmi zajímavá cestovní bezdrátová nabíječka, která dokáže i přes své malé rozměry nabít po rozložení až tři zařízení najednou. Pojďme si ji tedy lehce přiblížit. 

Jmenuje se Unravel a podle slov jejich vynálezců by měla být velmi rychlá. Nabíječka se skládá celkem ze tří čtvercových částí, které jsou mezi sebou propojeny klouby, díky kterým je lze složit na sebe. Každá z částí je vybavena vlastní 10W cívkou, která slouží k bezdrátovému nabíjení kompatibilního zařízení. Jelikož navíc podporuje nabíječka velmi rozšířený standard Qi, nabijete na ní prakticky jakékoliv zařízení. 

Proud do nabíječky dostáváte skrze USB-C kabel, kterým se nabíjí například i nové MacBooky a MacBooky Pro. Díky tomu vám tak odpadne starost v podobě balení dalšího kabelu speciálně pro nabíječku. Příjemná je i možnost vytvoření stojanu, který vznikne prostým složeným tří dílů do tvaru jakési stříšky. Oba boční díly nabíječky totiž disponují vysouvacími držáky pro váš telefon, díky čemuž bude váš smartphone na nabíječce bez problému stát. To oceníte především při FaceTime hovorech s přáteli či rodinou. Poměrně zajímavé je, že výrobce tvrdí, že je nabíječka kompatibilní s Apple Watch Series 3 a 4 a to i bez magnetického “důlku”, který se čas od času v nabíječkách podobného typu objevuje.

Pokud tedy po zajímavé bezdrátové nabíječce pokukujete, možná jste našli favorita. Na Kickstarteru na něj zatím můžete přispět, díky čemuž si jej zajistíte v první vlně a jen tak pro zajímavost – nabíječka může být vaše už za příspěvek 69 dolarů, což je rozhodně méně, než za kolik by Apple prodával AirPower. A kdo ví, třeba zažije nabíječka úspěch i na pultech obchodů a za pár měsíců se objeví i v Apple Storech. Ostatně, podobné příhody se v minulosti již několikrát staly. 

nabijecka 1 fb

Dnes nejčtenější

.