Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Adobe Premiere Rush CC

Aplikace Adobe Premiere Rush CC vám umožní natáčet, upravovat a sdílet videa online. Aplikace funguje na iPhonu, iPadu i Macu, a její použití je snadné a rychlé s profesionálními výsledky.

[appbox appstore id1188753863]

Bench Press Success

Ať už s bechpressem začínáte, nebo jste ostřílený lifter, Bench Press Succes vám pomůže posunout vaše úsilí a výsledky na zcela novou úroveň. Aplikace nabízí cvičební plány přímo na míru spolu s přehledným zaznamenáváním výsledků.

[appbox appstore id1437752360]

Reigns: Game of Thrones

Milujete Hru o trůny? Pak je  pro vás Reigns: Game of Thrones naprosto nepostradatelnou záležitostí. Setkejte se se všemi vašemi oblíbenými postavami a pusťte se do hry. Součástí jsou i samolepky pro iMessage.

[appbox appstore id1342309192]

Fidel Dungeon Rescue

Fidel Dungeon Rescue je zábavná hra, v níž si musíte najít svou cestu k cíli skrz nejrůznější monstra, ale také poklady a kouzla. Pusťte se do vlastního dobrodružství a odhalte všechna tajemství, která skrývá záhadné bludiště.

[appbox appstore id1383006831]

Crush the Castle: Siege Master

Crush the Castle: Siege Master je zábavná akční a dobrodružná puzzle hra, která dokonale procvičí vaše reflexy i váš postřeh. Dokážete ubránit království proti nepřátelským nájezdníkům?

[appbox appstore id972180640]

iphone photo fb

 

Dnes nejčtenější

.