Zavřít reklamu

Tisková zpráva: Není nic horšího, než mít nepořádek v účtenkách a podobných věcech. Přesně pro tyto případy je tu ale aplikace flyceipts, která vám v nich udělá pořádek jednou provždy. Vývojáři jí navíc nedávno výrazně vylepšili, čímž se stala aplikace zajímavější pro daleko širší sortu uživatelů. Co je tedy ve flyceipts nového?

Správa skupinových účtenek nebyla nikdy jednodušší

Prvním a zároveň největším vylepšením aplikace flyceipts jsou Workspaces nebo chcete-li Pracovní plochy. Jedná se o funkci, díky které lze pracovat s aplikací v týmech – sdílet účty s přáteli, účetní, firmou a podobně. Vše je přitom jako již tradičně velmi jednoduché a intuitivní. Každý uživatel má po registraci do služby jedinou pracovní plochu pro ukládání veškerého svého obsahu (účtenky, složky,..), do které může pozvat až pět dalších uživatelů. Těm lze nastavit jednotlivá práva, čímž si zajistíte perfektní správu vaší plochy. Právě tím se flyceipts výrazně liší od konkurence. Konkrétní možnosti pro nastavení oprávnění pro každého uživatele si pak můžete prohlédnout níže:

  • Účtenky: čtení/zápis/vlastník
  • Složky: čtení/zápis/vlastník
  • Kategorie: čtení/zápis/vlastník
  • Výkazy: čtení/zápis/vlastník

A jak tedy pracovní plochy využívat na maximum? Zcela jednoduše. Pozvaní uživatelé se mohou do pracovních ploch přepínat a vykonávat v nich akce, které jim správce plochy nastavil. Skvělým příkladem může být třeba firemní oběd, který vám má zaplatit váš zaměstnavatel. Účtenku za jídlo si zaměstnanci jednoduše oskenují do flyceipts a vloží do příslušné pracovní plochy. Do té má krom jedlíků přístup i zaměstnavatel, kterému už nic nebrání k proplacení oběda. Novinka se dá ale samozřejmě využít i na mnohem sofistikovanější věci. Vše však vždy funguje přehledně, jednoduše a hlavně spolehlivě.

Obávat se nemusíte ani toho, že by uživatelé v jednotlivých pracovních plochách například účtenky tajně modifikovali. Při každé změně totiž dostanou všichni, kteří jsou do pracovní plochy pozvaní, emailovou notifikaci, ve které se dozví veškeré informace o změně. Díky tomu tak můžete mít jistotu, že o všem, co se v pracovní ploše “šustne” budete vždy vědět.

Aplikace pro Android je za dveřmi

Skvělou zprávu máme i pro majitele smartphonů s operačním systémem Android. Vývojáři totiž již tvrdě pracují na aplikaci flyceipts dostupné právě pro tento systém.

Vyzkoušejte si vše, co flyceipts nabízí

Lákají vás prémiové funkce flyceipts, ale nevíte, zda pro ně najdete využití? Pak není nic jednoduššího, než se dnes zaregistrovat a vyzkoušet si Trial Premium účet na měsíc zdarma. Díky tomu si tak budete moci veškeré featury vyzkoušet na vlastní kůži a přesvědčit se o tom, jak moc užitečné vlastně jsou.

[appbox appstore id1241910913 ]

flyceipts

Dnes nejčtenější

.