Zavřít reklamu

Spotify predstavuje jednu z najvyužívanejších aplikácií v hudobnej kategórii nielen na iOS, ale aj na ostatných dostupných platformách. Developeri sa neustále snažia priniesť svojím fanúšikom čo najlepší spôsob prezerania a užívania si svojich obľúbených interpretov, albumov a playlistov, o čom svedčí aj nová aktualizácia pre mobilnú appku. Tá sa týka členov vlastniacich Premium účet Spotify, ktorý dostáva zbrusu nový nádych. Streamovacia služba vylepšuje navigáciu v užívateľskom rozhraní, vďaka čomu bude prístup k obľúbeným muzikálnym kúskom omnoho jednoduchší. Zmeny sa dočkalo aj okno vyhľadávania, ktoré teraz kladie omnoho väčší dôraz na odporučenie nových alebo podobných žánrov.

Najväčšia zmena čerstvého updatu sa však zameriava na sekciu hudobného rádia, ktoré poskytne používateľom omnoho pestrejšie a osobnejšie hudobné stanice. využitím rovnakej funckie, aká je aplikovaná v systéme „Discover Weekly“ sa v podstate dočkáme nekonečného playlistu, ktorý je vygenerovaný výlučne pre vás. Tiero playlisty je samozrejme možné uložiť a neskôr si ich vypočuť vo forme offline. Táto možnosť si naviac nevyžaduje odklikávanie na báze like/dislike k lepšiemu určeniu preferencií pri výbere osobných playlistov. Jednoducho stlačíte možnosť Play a dočkáte sa rovnako nadupaného mixu, ako by ste si playlist vlastnoručne pripravili.

Vďaka vylepšenému Spotify Premium si teraz môžeme užiť oveľa viac hudby šitej na mieru. 

Ak zadáte do vyhľadávania vo virtuálnej knižnici Spotify určitú pesničku, systém vám nevyhodí štandard v podobe rovnakej pesničky v rôznych verziách ale okrem toho sa dočkáte aj súvisiacich songov, albumov alebo interpretov, ktoré budú stlačené do jedného personalizovaného playlistu. Spotify sa o svojich fanúšikov a poslucháčov príkladne stará, z čoho môžeme vyvodiť aj momentálne sprístupnený update. nových vychytávok by sme sa mali dočkať už čoskoro, pričom sa nebude jednať výhradne o vylepšené aspekty Premium členstva. Apple Music sa tak musí mať neustále na pozore, nakoľko Spotify disponuje poriadnou komunitou aj na jablčných zariadeniach. Trailer prezentujúci novinky, ktoré pribudli do appky Spotify, si môžete užiť v nasledujúcom videu.

Spotify

Dnes nejčtenější

.