Zavřít reklamu

Čeští, slovenští, ale i další internetoví zákazníci v Evropě, kteří spolupracují s PayU, můžou nově na svých webových stránkách i v mobilních aplikacích používat platby Google Pay. Lze je provádět na všech zařízeních bez ohledu na operační systém, prohlížeč nebo svou banku. Služba Google Pay (dříve služba Android Pay) je jednoduchý a rychlý způsob platby kartou, u kterého není nutné pokaždé aktualizovat údaje. Podrobnosti o kartách bezpečně ukládá společnost Google.

„Český online trh neustále roste a pro české obchodníky existuje mnoho příležitostí k zavádění inovativních finančních řešení. V PayU chceme vytvořit ekosystém pro všechny online zákazníky, aby mohli kdykoliv a kdekoliv využívat nejmodernější a pohodlné způsoby platby. Google Pay je jedním z nejlepších příkladů takových řešení, takže jsme přesvědčeni, že spolupráce společností Google a PayU přinese i u nás vynikající výsledky, stejně jako je přinesla na dalších trzích,říká Barbora Tyllová, country managerka PayU v České republice, na Slovensku a v Maďarsku.

google-pay-card-reader

Aby mohli uživatelé platit za online nákupy prostřednictvím služby Google Pay, musí si uložit své údaje o kartě do svého účtu Google. To lze provést z webových stránek pay.google.com nebo prostřednictvím mobilní aplikace Google Pay. Platba pomocí digitální peněženky Google na webových stránkách obchodů je k dispozici nejen u telefonů s operačním systémem Android, ale také u telefonů s operačním systémem iOS.

Obchodníci mohou využít dva různé modely integrace služby Google Pay, a to jak pro webové, tak i pro mobilní řešení PayU. První je hostovaný web checkout, druhý je rozšířená integrace. Detaily a výhody každého všem obchodníkům rádi poskytneme. První službou, která nové řešení testuje v praxi, je portál Bezrealitky.cz, který napřímo propojuje majitele nemovitostí se zájemci o bydlení.

google-pay-card-reader

Dnes nejčtenější

.