Zavřít reklamu

Pokud si libujete ve sledování jablečných konferencí, máme pro vás skvělou zprávu. Apple totiž se živým přenosem zřejmě poslední letošní konference, kterou naplánoval na úterý 30. října, počítá.

Ačkoliv není živý přenos říjnové konference pro mnohé z nás překvapující, určité otazníky ve vzduchu přeci jen visely. Ty zapříčinilo především březnové rozhodnutí Applu nevysílat představení nového iPadu živě, což mnoho jeho fanoušků zklamalo. Nicméně představení iPadů Pro a Maců je událost přeci jen většího formátu, což si uvědomuje i samotný Apple a od vysílání se tentokrát neodklonil. 

Těšíte se na nový iPad Pro?:

Živý přenos nás tentokrát dostane do Brooklyn Academy of Music v New Yorku. Tento prostor je nový i pro samotný Apple, který v něm doposud žádnou keynote nepořádal. V těchto prostorách bychom se měli krom nových iPadů Pro dočkat i představení upgradovaných Maců, druhé generace AirPods a snad i bezdrátové nabíječky AirPower. Právě nad ní však visí nejspíš ty největší otazníky, jelikož mnohé zprávy z předchozích týdnů jí označují dokonce za zrušenou. 

Na našem webu vás samozřejmě celou prezentací detailně provedeme. Jako vždy se můžete těšit na spoustu detailních článků, ve kterých rozebereme veškeré novinky pěkně dopodrobna. Poté vám samozřejmě naservírujeme i naše první dojmy a recenze z novinek. Máte se tedy skutečně na co těšit. 

ipad keynote fb 2

Dnes nejčtenější

.