Zavřít reklamu

Ať si každý říká, co chce, Facebook je momentálně bezesporu největší sociální sítí na světě. Uživatelé zde mohou mezi sebou chatovat, posílat si obrázky a v neposlední řadě zde najdeme plno videí. Některá videa jsou svým způsobem „odpad“, avšak najdou se zde i světlé výjimky. Tyto výjimky si samozřejmě můžete do Facebookové aplikace uložit, avšak nemůžete si je stáhnout přímo do vašeho zařízení. Osobně se mi několikrát stalo, že jsem našel parádní video, které jsem si chtěl uložit, abych se na něj mohl kdykoliv znovu podívat, ale ukládání do aplikace Facebooku mi nevyhovuje a pro hledání jiného způsobu jsem byl líný. To jsem se ale rozhodl změnit, a tak vám dnes přináším návod, ve kterém si ukážeme, jak si z Facebooku stáhnout libovolné video přímo do paměti iPhonu.

Jak stáhnout video z Facebooku do iPhonu

Abychom si mohli stáhnout video z Facebooku do úložiště iPhonu, je nejdříve nutné stáhnout si z App Storu aplikaci DManager – pomocí tohoto odkazu. Poté si na Facebooku najedeme na video, které si chceme stáhnout. Na video klikneme, aby se nám zobrazilo po celém displeji, a poté v pravém dolním rohu klikneme na Sdílet. Z nabídky zvolíme poslední možnost, tzn. Kopírovat odkaz. Nyní se přesuneme do aplikace DManager a pomocí horní lišty přejdeme na stránku fbdownload.io. Na stránce FBDownload se nachází textové pole, do kterého vložíme zkopírovaný odkaz z Facebooku a klikneme na Download. Video se bude chvíli převádět a jakmile se převod dokončí, tak si stačí vybrat kvalitu pro stažení. U vybrané kvality podržíme prst na modrém tlačítku Download, dokud se nezobrazí nabídka, ze které vybereme možnost Download. Status stahování můžeme sledovat v záložce Downloads. Jakmile se stahování dokončí, tak stačí po položce v Downloads přejet prstem zprava doleva a kliknout na tlačítko Action. Z nabídky vybereme možnost Open In, a poté z dalšího menu vybereme možnost Save Video. Po stisknutí tlačítka Save Video se video uloží do galerie a je hotovo.

Možnost stáhnout si z Facebooku video přímo do iOS je dle mého názoru naprosto parádní. Díky stažení přímo do paměti zařízení si můžete být 100% jisti, že o zajímavé video nepřijdete. Zároveň takové video můžete rovnou sdílet s přáteli klasicky, jako kterékoliv jiné video – například pomocí AirDropu, Zpráv apod.

fb_video_fb

Dnes nejčtenější

.