Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Type2Phone: Bluetooth Keyboard

Nástroj Type2Phone vám umožní z vašeho Macu psát pomocí Bluetooth přímo na vašem iPhonu, iPadu či Apple TV. Můžete se to hodit zejména pokud na jednom z těchto zařízení potřebujete napsat delší text, případně máte v iPhonu připojen pracovní email, do kterého se z Macu nedostanete.

[appbox appstore id472717129 oldprice=“299 Kč“]

News Headlines – App for Google

Aplikace přidá na horní lištu ikonu, pod kterou naleznete nejnovější zprávy. Ty jsou čerpány z Google News a jsou vždy zkráceny na maximálně 30 slov, abyste se dozvěděli to nejdůležitější. Při kliknutí se vám samozřejmě otevře celý článek. Zprávy si můžete nechat zobrazovat pouze z určitých kategorií a aplikace vás také může v určitých intervalech informovat o novinkách.

[appbox appstore id998256682 oldprice=“89 Kč“]

Steam

Holy Potatoes! A Weapon Shop?!

Ujměte se role oživlých brambor ve hře Holy Potatoes. Budete obsluhovat obchod se zbraněmi, které budete prodávat hrdinům na jejich výpravy. Hrdinů je přes 70 a zbraní dokonce více než 200. Pokud se vám bude dařit, svůj obchod můžete rozšířit do dalších oblastí. Hra nabízí návykovou avšak vcelku jednoduchou hratelnost.

[appbox steam simple 363600 oldprice=“14.99 €“]

Flockers

Pamatujete si na Worms? Studio Team17, které za touto legendární sérii stojí, vytvořilo hru Flockers, která nápadně připomíná další hru našeho mládí – Lemmings. Váš cíl je v každém levelu jednoduchý – dostat na konec mapy co největší počet ovcí. Ty disponují různými schopnostmi, které vám pomohou překonat nebo zbourat překážky a vy tak vždy musíte vymyslet ideální postup, aby byly ztráty co nejmenší.

[appbox steam simple 260330 oldprice=“17.99 €“]

BADLAND: Game of the Year Edition

Hra BADLAND získala několik ocenění a proto si vývojáři připravili tuto Game of the Year Edition, která kromě základní hry obsahuje také lepší grafiku i rozlišení, přepracované ovládání a kampaň na více než 15 hodin. Původní plošinovka BADLAND, ve které ovládáte zvláštní příšerky a snažíte se je dostat na konec každého levelu, vyšla původně v roce 2013 na iPad.

[appbox steam simple 269670 oldprice=“9.99 €“]

Cultist Simulator

Nezávislá karetní hra Cultist Simulator nabízí velmi zajímavou hratelnost, ve které budete kombinovat karty a pomocí toho si tak tvořit vlastní příběh. Založíte jeden z kultů, který budete následně také rozvíjet. Samozřejmě vás čekají i nepřátelé a podle tvůrců až 40 hodin zábavy.

[appbox steam simple 718670 oldprice=“19.99 €“]

RUNNING WITH RIFLES

Znáte Call of Duty, Battlefield nebo Counter-Strike? Tak si některou z těchto her představte z top-down pohledu a získáte RUNNING WITH RIFLES. V ní na vás čeká open world a mnoho RPG možností pro vašeho vojáka. Díky otevřenému světu si určité vlastní cestu a rozhodnutí napříč kampaní. Můžete prozkoumat stovky zajímavých míst a měst, najít tucty zbraní a zahrát si v online režimu, kooperaci či proti AI.

[appbox steam simple 270150 oldprice=“14.99 €“]

imac fb

Dnes nejčtenější

.