Zavřít reklamu

Pokud vlastníte Apple Watch delší dobu, určitě víte, že je ve výchozím nastavení nastavena funkce, která vám zobrazí červenou tečku v horní části displeje. Tato tečka slouží k tomu, aby vás informovala o tom, že máte nějakou nevyzvednutou notifikaci – například zprávu z iMessage. V některých případech se ale tato červená tečka nemusí každému líbit, a proto se Apple v tomto případě rozhodl, že nám dá možnost volby, jestli chceme červenou tečku zobrazovat či ne. Pojďme se proto podívat na to, jak zobrazovaní červené tečky vypnout.

Jak deaktivovat červenou tečku – indikátor zobrazení

Postup je vcelku jednoduchý. Na našem iPhonu, který máme spárovaný s Apple Watch, spustíme aplikaci Watch. Zde se poté v dolním menu přesuneme do záložky Moje hodinky. Nyní klikneme na záložku Oznámení a pomocí switche jednoduše deaktivujeme funkci Indikátor zobrazení. Jakmile dojde k deaktivaci funkce, tak se červená tečka přestane zobrazovat – stejně, jak říká popis funkce.

Deaktivace indikátoru zobrazení opravdu deaktivuje pouze červenou tečku na ciferníku. Nemusíte se tedy bát toho, že byste v případě příchozího oznámení nepocítili haptickou odezvu na vašem zápěstí. Dávejte si ale při deaktivaci této funkce pozor na to, abyste nějaké oznámení neprošvihli.

watch_cervenatecka-pred-po

 

watch_cervena_fb

Dnes nejčtenější

.