Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Sleep Sounds: relaxing sounds

Máte chuť si před spaním pustit něco relaxačního? Sáhněte po této aplikaci, která nabízí množství zvuků, které jsou nahrané v přírodě po celém světě. Namátkou se můžete těšit na déšť, zvuky lesa, moře, vítr a mnoho dalších. Appka také disponuje možností nastavit si časovač vypnutí.

[appbox appstore id1190758709 oldprice=“59 Kč“]

Minibudget Pro – Managing on a low budget

Minibudget je jednoduchou aplikací pro správu vašeho rozpočtu v různých kategoriích. Můžete ji tak například využít pro sledování výdajů během dovolené nebo plánování přestavby bytu. Aplikace nabízí hezké rozhraní i výsledky ve formě grafů.

[appbox appstore id1023219926 oldprice=“59 Kč“]

Neptune – Security & System

Sledujte stav svého iPhonu pomocí aplikace Neptune. Ta monitoruje stav hardwaru, jako je operační paměť, verze OS, využití úložiště a podobně. Nabízí také možnost hlídání zabezpečení vašeho zařízení.

[appbox appstore id1215653304 oldprice=“29 Kč“]

World Jumble – unscramble words

Chcete se procvičit v angličtině a rozšířit si svou slovní zásobu? World Jumble vám s tím pomůže. V mnoha kategoriích vám je zobrazena změť písmen a vy z nich musíte vytvořit správné slovo. Jde například o názvy zemí, značky výrobků, zvířata, youtubery atd.

[appbox appstore id1388349781 oldprice=“29 Kč“]

Complete Me – Tangram Puzzles

Complete Me je jednoduchou puzzle hrou, ve které je vaším úkolem správně poskládat jednotlivé části k vytvoření správného obrazce. Stovky levelů a mnoho úrovní slibují zábavu na opravdu dlouhou dobu.

[appbox appstore id1296618500 oldprice=“59 Kč“]

Up Rise

Vyleťte s raketkou co nejvýše bez nárazu ve hře Up Rise. Ovládáte pouze pohyb doleva a doprava a musíte se vyhýbat všem překážkám v čím dál náročnějších levelech. Hra je zdarma stále, ale nyní jsou bezplatné i všechny in-app nákupy.

[appbox appstore id1310420589 oldprice=“0 Kč“]

Toddler Tap!

Základy angličtiny se děti mohou naučit v aplikaci Toddler Tap! Ta obsahuje přes 300 obrázků s základními barvami, tvary, čísly, písmeny, zvířaty a podobně. Při klepnutí na jeden z nich je zvýrazněn a ze zařízení se ozve jeho název.

[appbox appstore id579523195 oldprice=“59 Kč“]

iPhone x fb

Dnes nejčtenější

.