Zavřít reklamu

Letošní rok není zdaleka ještě u konce a od Applu se stále očekává představení nové generace iPadů. Těch bychom se mohli dočkat už během dvou nadcházejících týdnů, ačkoliv nic oficiálního nebylo prozatím oznámeno. Že jsou nové tablety za dveřmi však potvrzuje stále více zdrojů, mezi které patří i výrobci příslušenství. Někteří z nich totiž již začali s výrobou krytů pro nové iPady, díky čemuž znovu potvrzují jeho finální podobu. Jedním z nich je i UAG, jehož kryt pro nový iPad zveřejnil jako první portál Mysmartprice.com.

Takto bude podle UAG vypadat nový iPad Pro: 

jake-inovace-nabidne-novy-ipad-pro

Jak můžete sami vidět, design tabletu v ochranném pouzdře koresponduje s designem, který nám již pěkných pár měsíců předkládají designéři z celého světa. Těšit se tak můžeme na iPad s výrazně užšími rámečky kolem displeje, díky čemuž se bude nový iPad podobat novým iPhonům. Klasické Touch ID pak nahradí Face ID, které bude skryto v rámečku místo výřezu, který zvolil Apple u iPhonů.

Takto by měl podle designérů nový iPad Pro vypadat:

Další očekávanou změnou je přechod z klasického lightning portu na USB-C, čímž by se poprvé v historii zajistilo dostatečné napájení pro výstup 4K HDR videa. Mezi další vylepšení se řadí aktualizace produktu Apple Pencil. Dle nejnovějších úniků by se stylus posléze pároval úplně stejně jako dosavadní AirPods a změnilo by se taktéž jeho napájení. Jak je nadále u Applu zvykem, s novou generací přichází nové hardwarové vybavení. Nové modely iPadu Pro by neměly být výjimkou a o jejich chod by se měl postarat čip A12X. Jak můžeme vidět u nejnovějších modelů iPhonu, technologie FaceID se čím dál více rozrůstá. Bylo by velkým překvapením, pokud by se FaceID neobjevilo na právě nejnovějších iPadech Pro.

jake-inovace-nabidne-novy-ipad-pro

Dnes nejčtenější

.