Zavřít reklamu

Pokud jste šťastnými vlastníky Apple Watch a používáte je každý den, tak zbystřete. Možná by se vám mohl hodit dnešní návod, pomocí kterého můžete zvýšit úroveň vašeho soukromí právě na jablečných hodinkách. Můžete si totiž jednoduše nastavit, aby se podrobnosti o každé notifikaci, která vám přijde, zobrazily až poté, co na ně kliknete. V praxi to znamená, že když vám například přijde oznámení zprávy, tak se její obsah zobrazí až poté, co na ono oznámení kliknete. Jednoduše tak můžete předejít tomu, aby si někdo z vašeho zápěstí přečetl soukromou zprávu či cokoliv jiného. Jak tedy tuto funkci aktivovat?

Jak aktivovat soukromé oznámení na Apple Watch

Postup je v tomto případě vcelku jednoduchý. Stačí abyste na vašem iPhonu, který máte s hodinkami spárovaný, přešli do aplikace Watch. Zde poté v dolním menu rozklikněte záložku Moje hodinky, a poté se přesuňte do sekce Oznámení. V oznámení už stačí pouze aktivovat funkci Soukromí oznámení. Jak už jsem psal v úvodu, tak v případě, že funkci aktivujete, tak se podrobnosti o oznámení zobrazí až poté, co na ně klepnete.

Soukromí každého z nás je opravdu důležité a jsem velice rád, že si to Apple uvědomuje. Na našich iPhonech a iPadech máme možnost si nastavit podobnou funkci, kdy se podrobnosti o oznámení zobrazí až poté, co zařízení odemknete. Funkce Soukromí oznámení ve watchOS je tedy velice podobná možnosti Náhledy v iOS.

apple watch fb

Dnes nejčtenější

.