Zavřít reklamu

Pred niekoľkými týždňami sme vás informovali o prichádzajúcom počine pre platformu iOS, ktorý bude zasadený do prostredia známeho knižného a seriálového spracovania Game of Thrones. O novú hernú adaptáciu sa postarajú developeri zo štúdia Nerial v kooperácii s vydavateľstvom Devolver Digital. Od spomínaných tvorcov sme sa v minulosti mohli stretnúť so sympatickým počinom v podobe originálnej hry Reigns, ktorá bola postavená na systéme strategickej kartovej hry. Podobné spracovanie dorazí na naše jablčné detaily aj tentokrát, s výnimkou príbehového zamerania. Autori hry sa rozhodli priblížiť titul všetkým fanúšikom celosvetového fenoménu vo forme nového gameplay traileru, ktorý priblíži hrateľnosť a celkový vizuály hry všetkým potenciálnym záujemcom.

Vzhľadom na čoskorý príchod titulu sa teda môžeme bližšie zoznámiť s postavami, užívateľským rozhraním, ovládaním a celkovým spracovaním, ktoré nám Reigns: Game of Thrones prinesie. Sympatická myšlienka otvoreného sveta, ktorý budeme môcť ovládať na základe šikovne zahraných kariet a rôznych doplnkov pôsobí vskutku parádne. Každý hráč sa tak bude môcť virtuálne preniesť do úlohy svojho najobľúbenejšieho hrdinu a pomôcť mu so získaním nároku na železný trón. Animácie a minimalistické grafické spracovanie dodávajú titulu ten správny šmrnc a všetko tak nechajú výhradne na našej predstavivosti.

V hre sa stretneme so všetkými postavami so známeho seriálu a knižných prevedení, vďaka čomu budeme môcť vytvoriť svoj vlastný a jedinečný príbeh. 

V hraní titulu nám dopomôže aj vychytávka v podobe rozoznávania tváre, ktorá je zabudovaná v iPhone X a novších modeloch. Jablčná verzia oficiálne vychádza v podstate už o niekoľko hodín, preto neváhajte a ak si hru plánujete zaobstarať, predobjednávková forma vás upozorní na dostupnosť titulu. Učiniť tak môžte prostredníctvom nižšie uvedeného appboxu.  Hra prinesie nespočetné množstvo kombinácií a zvratov, akými možno virtuálny svet skúmať a ovládať. Nenechajte si ujsť trailer pre hru Reigns: Game of Thrones v nasledujúcom videu.

  • Hra Reigns: Game of Thrones pre zariadenia s iOS dorazí do App Store už 18. októbra/října

[appbox appstore id1342309192]

maxresdefault

Dnes nejčtenější

.