Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Money Pro: Personal Finance

Money Pro je nástrojem pro správu financí a potěší především svým krásným designem a zpracováním. V aplikaci najdete vše, na co si vzpomenete – kalendář, dnešní přehled, platby a data splatnosti, rozpočty, možnost naimportovat bankovní výpisy a mnoho dalších vychytávek. Samozřejmostí je online synchronizace mezi vašimi zařízeními.

[appbox appstore id972572731 oldprice=“899 Kč“]

xScope 4

Tato aplikace je vytvořena přesně na míru designérům a vývojářům. Nabízí množství nástrojů pomoci kterých změříte, otestujete a zjistíte vše o různých grafických projektech a plánech. Zjistíte například jaký je použitý font, změříte velikost písma i jednotlivých objektů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id889428659 oldprice=“1.299 Kč“]

iPulse

iPulse je nástrojem, který dohlíží na váš Mac a dává vám zpětnou vazbu o jeho stavu. Sleduje mnoho funkcí – aktivitu procesoru, síťové funkce, aktivitu pamětí RAM a jejich využití, baterii, využití disku a další. O všem vás informuje v přehledných statistikách případně v zajímavém grafickém zobrazení.

[appbox appstore id1028916583 oldprice=“299 Kč“]

Twitterrific 5 for Twitter

Twitterrific 5 je jedním z nejoblíbenějších Twitter klientů pro Mac. Nabízí především možnost přizpůsobit si, jaké příspěvky a v jakém pořadí se vám mají zobrazovat. Samozřejmě podporuje notifikační centrum a full-screen mód.

[appbox appstore id1289378661 oldprice=“249 Kč“]

Steam

Insurgency

Insurgency se v poslední době těší celkem velké oblibě u hráčů FPS stříleček. Nabízí 16 multiplayerových map, které lze hrát ve dne či v noci a celkem 7 herních módů. Navíc si na svém Macu můžete zahrát i proti kamarádům s Windows.

[appbox steam simple 222880 oldprice=“9.99 €“]

Hand of Fate 2

Hand of Fate 2 je kombinace karetní a fantasy RPG hry. Zajímavé propojení dvou žánrů může za to, že je tato série velmi oblíbená. Nejzajímavějším prvkem hry je generování herního světa právě na základě zahraných karet. Tento svět budete ve druhém díle procházet v doprovodu dalšího bojovníka a snažit se společně zachránit svět.

[appbox steam simple 456670 oldprice=“9.99 €“]

The Jackbox Party Pack 5

The Jackbox Party Pack 5 je balíček pěti zábavných her, které oživí každou párty. Pokud už vás nebaví hrát Activity nebo Scrabble, toto by mohlo být to pravé oživení na jakoukoliv oslavu či večírek.

[appbox steam simple 774461 oldprice=“24.99 €“]

macos_hide_others_fb

Dnes nejčtenější

.