Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

aTimeLogger 2

aTimeLogger 2 vám umožní sledovat to, jak využíváte svůj čas. Každý den zadáte v jaký čas jste pracovali, přepravovali se, jedli, spali, byli v kině, sportovali a tak dále. Aplikace vám poté nabídne velmi pěkně zpracované denní, týdenní i měsíční statistiky ve formě diagramů a grafů.

[appbox appstore id576718804 oldprice=“149 Kč“]

MyStuff2 Pro

Každý sběratel si potřebuje vést evidence všeho, co ve své sbírce má a přesně k tomu poslouží aplikace MyStuff2 Pro. A je jedno, zda jste sběratelem umění, knih, her, šperků nebo třeba filmů. Pomocí obrovské databáze se u většiny věcí rovnou doplní důležité údaje včetně fotografie, případně je můžete dodat sami. Seznam věcí si kdykoliv můžete vytisknout či exportovat v mnoha formátech.

[appbox appstore id550892332 oldprice=“279 Kč“]

Breathe Pro

Učit nás klidně dýchat se Apple snaží u svých Apple Watch a díky Breathe Pro můžete začít trénovat i s pomocí jablečného telefonu. Appka nabízí 28 denní tréninkový program, díky němuž se naučíte zklidnit své tělo a mysl, snížit stres a zajistit si lepší spánek.

[appbox appstore id1105390591 oldprice=“279 Kč“]

Fox Eats Chicks

Fox Eats Chicks je hrou pro milovníky plošinovek v retro pixelové grafice. Ovládáte v ní lišku, která musí doběhnout na konec každého z 85 levelů a přitom si smlsnout na každé slepici, kterou potká. Čím rychlejší jste, tím vyšší skóre vás na konci čeká.

[appbox appstore id1066377873 oldprice=“29 Kč“]

Puzzlewood Quests Premium

Máte rádi logické puzzle hry? Tak určitě vyzkoušejte Puzzlewood Quest Premium! V této hře budete bojovat s protivníky právě řešením nejrůznějších hádanek. Celkem se vám postaví více než 630 protivníků v 9 světech. Různých typů puzzlů je ve hře zhruba 20.

[appbox appstore id1071308959 oldprice=“89 Kč“]

The Hangman´s Noose

The Hangman´s Noose je hrou od stejných vývojářů jako výše zmíněný Puzzlewood. Opět se střetáváte s protivníky, ale tentokrát s nimi bojujete řešením klasické šibenice. Podaří se vám uhádnout správné slovo či větu dříve, než vás protivník skolí? Jen je nutné podotknout, že hra je v angličtině, tudíž i slova, která hádáte, jsou anglicky.

[appbox appstore id1123724617 oldprice=“59 Kč“]

Fart Cat!

Kočky jsou často považována za zvířata, která zkrátka chtějí být sama. A přesně taková je i kočka ve hře Fart Cat. Váš úkol je krmit ji podle jejího přání a stihnout do ní nacpat dostatek jídla dříve, než se jí její páníček pokusí pohladit. Pokud to nestihnete, je konec hry. Pokud to však stihnete, kočka vypustí smradlavý plyn a vy postupujete dále.

[appbox appstore id555347022 oldprice=“29 Kč“]

iOS 12

Dnes nejčtenější

.