Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Countdown Timer Gadget

Countdown Timer Gadget je jednoduchým nástrojem, který vám umožní nastavit si časovač a akci, která má nastat po jeho vypršení. Může jít například o zapnutí některé aplikace, zobrazení zprávy, přehrání zvuku případně písničky z iTunes.

[appbox appstore id573859059 oldprice=“59 Kč“]

IconKit: The Icon Resizer

Pokud jste vývojářem aplikací, IconKit by vám mohl přijít vhod. Jedná se o nástroj, pomocí něhož si jednoduše upravíte velikost jednotlivých ikon pro vaší appku. Ty následně můžete exportovat do formátu pro iOS, watchOS, CarPlay, iMessage a macOS aplikace.

[appbox appstore id507135296 oldprice=“89 Kč“]

Be Focused Pro – Focus Timer

Je prokrastinace vaše noční můra? Be Focused Pro vám pomůže se soustředěním se na daný úkol. Pro každý z nich si nastavíte časový limit, vytvoříte si to-do list a poté už pouze spouštíte časovač a postupně odškrtáváte jeden úkol za druhým.

[appbox appstore id961632517 oldprice=“149 Kč“]

Alarm Clock for Desktop

Pokud si chcete plochu svého Macu ozdobit velkými hodinami, prohlédněte si tuto aplikaci. V ní najdete 10 různých hodin, které si můžete upravit podle svého. Navíc jsou propojeny s iCal, takže mohou zobrazovat také informace a úkoly z tohoto kalendáře.

[appbox appstore id601311526 oldprice=“59 Kč“]

Steam

Age of Wonders III

Age of Wonders III je cenami ověnčený strategický titul. V jednotlivých tazích se pohybujete po krásném fantasy světě s jednou z 6 ras. Čeká vás spoustu náročných bitev, které prověří vaše strategické schopnosti.

[appbox steam simple 226840 oldprice=“29.99 €“]

Beat Cop

Hry s retro pixelartovou grafikou jsou v posledních letech velmi oblíbené. Adventura Beat Cop nás zavede do New Yorku 80. let, ve kterém se v roli Jacka Kellyho zapletete do vyšetřování vraždy. Vašim úkolem je samozřejmě vyřešit, kdo byl vrahem.

[appbox steam simple 461950 oldprice=“14.99 €“]

Circle Empires

Circle Empires je velmi zajímavě vypadající realtimovou strategií. Naučení se základních mechanismů nezabere více než pár minut, ale abyste se stali skutečnými mistry, zabere to hodiny. Titul nabízí velmi rychlou a návykovou hratelnost při níž nás čeká mnoho bitev, rozšiřování království, zlepšování jednotek a to vše v náhodně generovaném světě s více než 150 různými druhy nepřátel, jednotek, staveb a surovin.

[appbox steam simple 834740 oldprice=“6.59 €“]

macbook pro 2015 fb

Dnes nejčtenější

.