Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Check Reviews

Pokud se vám občas stane, že narazíte na zajímavou aplikaci, ale v App Storu nebyla jediná recenze, může vám pomoci Check Reviews. V ní si totiž můžete najít jakoukoliv appku a podívat se na její recenze z App Storů v jiných regionech. Ještě před stažením si tak zjistíte, zda za to aplikace vůbec stojí.

[appbox appstore id974973099 oldprice=“89 Kč“]

Original Release for Netflix

Netflix je v našich končinách čím dál populárnější a díky jeho rozrůstající se knihovně je velmi snadné zapomenout na nový díl vašeho oblíbeného seriálu. Original Release obsahuje právě data blížících se nových dílů či celých sérií seriálů nebo premiér jednotlivých filmů. Můžete si vytvářet seznam oblíbených a také zapnout upozornění.

[appbox appstore id1384077842 oldprice=“29 Kč“]

I am – Affirmation Reminders

Každý z nás občas potřebuje povzbudit. A proč to nenechat na našem iPhonu? Aplikace I am vám umožní nastavit si připomínky, které se vám budou zobrazovat během dne a budou vám dodávat pozitivní energii. Můžete si vybrat, jaké „vlastnosti“ vám má appka připomínat a na výběr jich je opravdu mnoho.

[appbox appstore id874656917 oldprice=“59 Kč“]

Bill Assistant Pro – Tracker & Reminder

Zapomínáte včas platit své složenky? S tím už je konec. Aplikace Bill Assistant Pro obsahuje kalendář, do kterého si zadáváte své složenky a platby včetně částky a data splatnosti. Díky upozorněním vás aplikace včas upozorní na blížící se datum splatnosti případně si v seznamu můžete zobrazit všechny doposud neuhrazené platby.

[appbox appstore id439721630 oldprice=“119 Kč“]

PDF Max Pro – #1 PDF app!

PDF Max Pro perfektně poslouží pro práci s PDF soubory. Využijete ji k jejich prohlížení, zvýrazňování textu a případně i pro podepisování dokumentů. Dále aplikace obsahuje možnost volně psát a vkládat text. Jedná se tak opravdu o všestranného pomocníka pro PDF soubory.

[appbox appstore id552664144 oldprice=“149 Kč“]

Cavernaut

Ve hře Cavernaut budete pilotovat svou vesmírnou loď skrze labyrint jeskyní na neznámé planetě. Vašim cílem je dostat se na povrch a během toho sbírat krystaly, které slouží k vylepšování lodi.

[appbox appstore id972481169 oldprice=“29 Kč“]

Number Games Match Fun Educational Games for Kids

Poslední tip poslouží především těm nejmenším. Jedná se o jednoduchou edukativní hru, ve které se děti učí počítat a rozeznávat čísla. Musí vždy vybrat správný obrázek, na kterém je určený počet rybiček, sluníček nebo jiného objektu. Dále se naučí rozeznávat jednotlivé barvy či spojovat stejné dva obrázky.

[appbox appstore id698018772 oldprice=“119 Kč“]

iPhone-woman-fb

Dnes nejčtenější

.