Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

 Norton Security

Norton vydal skvělou aplikaci pro iOS, která vás efektivně ochrání před kyber hrozbami a online scamem. Poskytne vám ochranu při připojení k veřejné Wi-Fi i v dalších situacích.

[appbox appstore id1278474169]

Ad Blocker Plus: Block the Ads

Aplikace Ad Blocker Plus: Block the Ads slouží k tomu, aby ve vašem prohlížeči Safari pomohla zablokovat obsah, jako jsou vyskakovací okna, bannery a další. Nastavení je jednoduché, použití aplikace vám ušetří data i baterku v telefonu.

[appbox appstore id1437100631]

Snap Scanner – Docs, Reminders

Snap Scanner je užitečný nástroj, který nabízí skener spolu s připomínkami. Skener si poradí i s velkým množstvím dokumentů, ale také s účtenkami nebo třeba starými fotografiemi. Nabízí čtyři filtry a další možnosti úprav.

[appbox appstore id1435571925]

Badland Brawl

Badland Brawl je zábavný multiplayer ve stylu oblíbené hry Badlands. Utkejte se se svými přáteli nebo s kýmkoliv kdekoliv na světě, zlepšete si čas a vybudujte za pomoci promyšlené taktiky tu správnou řetězovou reakci.

[appbox appstore id1301961145]

Zentris

Zentris je pohodová, relaxační, odpočinková hra, oblečená do kabátu z příjemných barev a jednoduché, příjemné grafiky. Vaším úkolem v této skvělé puzzle hře bude vyčistit hrací desku za pomoci správného poskládání tvarů.

[appbox appstore id1387380395]

iPhone X screenshot FB

Dnes nejčtenější

.