Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Screen Record Pro-HD Recorder

Pokud z jakéhokoliv důvodu potřebujete nahrát dění na obrazovce vašeho Macu, vyzkoušejte Screen Record Pro. Po nahrání požadovaného videa jej přímo v aplikaci můžete následně upravit a sestříhat. Kromě toho aplikace nabízí i podporu nahrávání audia z mikrofonu, takže se přímo nabízí možnost vytvářet různé video návody.

[appbox appstore id1007969721 oldprice=“449 Kč“]

Healthy Workouts at Work

Pokud pracujete u počítače, určitě už jste někdy slyšeli o tom, jak je dlouhé sezení pro tělo nezdravé. Appka Healthy Workouts at Work vám trochu s tímto problémem pomůže. Počítá vám minuty do další pauzy, během které se protáhnete a nezůstanete tak sedět v jedné poloze dlouhé hodiny. Aplikace nabízí velmi pěkný design a také rychlý přístup skrze ikonu ve Status Baru.

[appbox appstore id1053806922 oldprice=“89 Kč“]

Declutter – Organize Desktop

S přeplněnou plochou se setkal téměř každý z nás, především ti, kteří na Mac přešli z Windows, kde je plocha jako úložiště naprosto běžnou praktikou. Declutter vám pomůže s její organizací. Vytvoří „chytré“ složky podle kategorií a do nich umístí všechny soubory z vaší plochy. Na ní tak uvidíte pouze složky Hudba, Videa a podobně a v nich najdete příslušné soubory.

[appbox appstore id950644971 oldprice=“299 Kč“]

iObserve

Tato aplikace je určena především těm z vás, kdo se zajímá o počasí, oblohu, astronomii a podobné záležitosti na „vyšším levelu“. Nabízí veškeré důležité grafy, ukazatele a statistiky, které si zobrazíte v nespočetném množství funkcí.

[appbox appstore id424693907 oldprice=“2.597 Kč“]

Steam

Overcooked! 2

Kooperativní hry jsou téměř vždy zárukou zábavy. Overcooked! 2 je navíc povedeným titulem sám o sobě, takže bude bavit opravdu téměř každého. Ujmete se v něm role kuchaře, který musí v časovém limitu vyřídit co nejvíce objednávek. Nakrájet maso, osmažit ho, nakrájet zeleninu, připravit talíř a bulku, vše naskládat na sebe a výsledný burger poté odnést na výdejní pult. A to je jen jeden recept z mnoha. Ve dvou až čtyřech hráčích si sice v kuchyni budete určitě překážet, ale po chvíli se sehrajete, každý bude mít vlastní úkol a práce vám půjde rychle od ruky. Dokud tedy nezapomenete maso na pánvi a nevypukne požár.

[appbox steam simple 728880 oldprice=“22.99 €“]

This War of Mine

V této hře s temnou atmosférou se ocitnete v kůži několika civilistů během války, kteří se snaží o jediné – přežít. Vydáváte se s nimi na výpravy a doufáte v nalezení jídla či vybavení. Musíte také dbát na jejich potřeby, jako je hlad, únava a podobně. Hra je opravdu skvěle hodnocena a tak by neměla chybět v knihovně žádnému fanouškovi podobných titulů.

[appbox steam simple 282070 oldprice=“18.99 €“]

Moonlighter

Moonlighter je akční RPG ve kterých prožíváte s Willem jeho běžnou denní rutinu. Will je prodavačem v obchodě, ale touží po tom zažít nějaké velkolepé dobrodružství. A toho se samozřejmě dočká, takže se kromě prodávání v obchodě budete vydávat do nebezpečných zákoutí jeho světa a svádět zde boj na život a na smrt se všelijakými monstry.

[appbox steam simple 606150 oldprice=“19.99 €“]

macbook apple fb

Dnes nejčtenější

.